De leukste kindvriendelijke accommodaties

- 30 augustus 2014

De leukste kindvriendelijke accommodaties

- 30 augustus 2014

Hoeven jouw kinderen nog niet naar school en ga je er nog even lekker tussenuit? In september en oktober gaan veel gezinnen met jonge kinderen nog heerlijk op vakantie. Dit zijn vijf populaire accommodaties die bijzonder in trek zijn op Zoover, vooral omdat ze zo kindvriendelijk zijn. Heb je nog niet geboekt? Wie weet zit jij binnenkort samen met je kids in een van deze vijf toppers!

Aparthotel Viva Mallorca**** 8,9

Viva Mallorca
Op zeven minuten lopen van het strand in de Baai van Alcudia, in Ca’n Picafort, ligt het ruim opgezette aparthotel Viva Mallorca. Niet te missen is de lokale superheld Buffo, alle kinderen zijn gek op hem. Chris schrijft op Zoover: “Alles is gericht op gemak voor ouders en kinderen, een topvakantie gehad!”.

Button---Checken

Aparthotel Creta Palm Resort**** 8,6

Aparthotel Creta Palm Resort
Aan de westkant van Kreta, in de baai Chanion, ligt het Creta Palm Resort. Je hoeft de weg maar over te steken en je staat met je voeten in het zand. Naast de kindvriendelijkheid die hoog scoort valt het ook op hoe schoon het hier is. Familie Wouterse schrijft op Zoover: Prachtig appartementen complex, goed schoon.”

Button---Checken

Vakantiepark Säfsen Resort*** 8,4

Safsen Resort2
Midden in Zweden, aan het Säfssjönmeer, ligt het Säfsen Resort. Midden in de natuur en afgelegen van alles. Maar er is genoeg te doen, kinderen kunnen zich helemaal uitleven met de leuke activiteiten die ze hier organiseren. En een Zooverbezoeker schrijft: 95% van de gasten op het park was Nederlands, waardoor we niet echt het gevoel hadden ver weg van Nederland te zijn.”

Button---Checken

Camping Tillessensee*** 8,0

Tillessensee
Op nog geen uur rijden van Nederland ligt het Duitse Dorsten waar je de leuke familiecamping Tillessensee vindt. Het ligt ook dichtbij het bekende Movie Park Germany, dus daar moet je zeker heen! De camping is erg kindvriendelijk dankzij de veilige speelmogelijkheden en de opzet van de camping waardoor kinderen snel in contact komen met elkaar. Els schrijft op Zoover: “Mijn dochter had al snel vriendinnetjes en voelde zich als een vis in het water.”


Button---Checken

Camping Bella Italia**** 7,8

Bella Italia
En dan, last but not least, Camping Bella Italia. Aan het Gardameer ligt deze ontzettend populaire familiecamping. Ondanks de grootte van de camping is het er toch hartstikke gezellig. Familie Somen schrijft op Zoover: Camping heeft echt alles! Kids vermaken zich, dus ouders ook. Enige nadeel is het handdoekje leggen en de drukte bij het zwembad.”

Button---Checken

 

Bekijk meer kindvriendelijke accommodaties op Zoover >>

Selecteer op kindvriendelijkheid bij ‘Scoort goed op’

Of deel jóúw tips met ons!