Slapen op het Nederlandse strand doe je hier

Redactie - 21 augustus 2017

Slapen op het Nederlandse strand doe je hier

Redactie - 21 augustus 2017

Stel je voor: in slaap vallen met het geruis van de zee, wakker worden met een prachtige zonsopgang en linea recta vanuit je bed een duik in zee nemen. En dat in eigen land! Wij zochten de mooiste plekjes voor een overnachting op het Nederlandse strand voor je uit.

Slapen bij een Oranje Zoover Award winnaar

In het prachtige Zeeland vind je Strandcamping Groede met een gemiddeld Zoover cijfer van 9,1 en welverdiende Golden Zoover Award!  Vanaf deze prachtige strandhuisjes val je zo in slaap met als uitzicht de prachtige Nederlandse zee.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/eten-drinken/iets-vieren-bijzondere-restaurants-nederland/”]

Unieke strandbeleving in Domburg

Je kunt ook vlakbij het idyllische Domburg overnachten in de vakantiehuisjes Stranddroom. Hier staan een aantal prachtige en romantische witte huisjes op het strand. Heerlijk voor de late zomernachten die er nog aankomen of juist voor een knus weekend later in het jaar. Zie jij jezelf hier al zitten?

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/tip-voor-de-meivakantie-5x-leukste-stadsstranden-van-nederland/”]

Slapen in een strandhuisje bij Den Haag

Haagse Strandhuisjes krijgt van jullie een 8,8 op Zoover.nl. De huisjes zien precies uit zoals je verwacht bij een strandhuisje: knusse inrichting, een ruime veranda en veel houtwerk. Marijke schrijft in haar review: ‘direct vakantiegevoel!’, Je zit hier niet alleen recht aan zee, maar ook op loopafstand van restaurants en winkels op de boulevard van Kijkduin. Een bezoek aan ‘die mooie stad achter de duinen’ mag natuurlijk niet ontbreken. Bezoek het Mauritshuis en neem de kids mee naar een film in het Omniversum en Madurodam.

Zorg dat je op tijd boekt, deze strandhuisjes zitten elk seizoen al snel vol! Je verblijft hier vanaf €400,- per weekend.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/zoover-awards/10x-beste-hotels-nederland/”]

Aan Zee Slapen

Overnachten op het strand in Wijk aan Zee

Hetty de Jong op Zoover.nl: ‘Je hoeft nergens naartoe, want je bent er al’. Bij Vakantiehuis Aan Zee Slapen in Wijk aan Zee word je helemaal in de watten gelegd. Je bagage wordt gehaald en gebracht. Bij aankomst staat er een lekkere fles wijn voor je klaar. Twee keer per week krijg je schone handdoeken en het huisje wordt brandschoon gemaakt.

Nog een pluspunt van deze accommodatie: het levendige strand vlak voor de deur. Ideaal voor de actieve vakantieganger, je kunt hier surfen, blokarten, mountainbiken en yogalessen volgen op het strand.

Je boekt dit strandhuisje vanaf €400,- voor een weekend/midweek.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/wadden-eilandhoppen-in-nederland-n-dagje-tot-rust-komen-op-schiermonnikoog/”]

Slapen op het strand in Zeeland

Vakantiepark Molecaten Park Hoogduin in Zeeland is ideaal als je met je kids weggaat, maar toch wat tijd voor jezelf wilt hebben. Terwijl jij op de veranda met een wijntje geniet van het uitzicht, gaan de kinderen knutselen, spelen in de (binnen)speeltuin of een theatershow voorbereiden met het animatieteam. Ook ‘s avonds heb je alle tijd voor een romantisch samenzijn, er worden game- film- en chillnights georganiseerd voor de prepubers.

Je slaapt hier met het hele gezin vanaf €300,- per weekend. Bij dit park hoort trouwens ook een camping, die van jullie maar liefst een 7,8 krijgt!

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/bijzondere-romantische-overnachtingen-nederland/”]

Overnachten in Julianadorp aan Zee

Jullie tippen deze strandhuisjes als de perfecte accommodatie voor een groot gezelschap. Er zijn zelfs huisjes voor twaalf personen. Huisdieren zijn hier ook welkom! Landal Beach Resort Ooghduyne staat daarnaast bekend om het gastvrije personeel. Grootherder 1969 schrijft: ‘Aardig personeel die alle geduld hadden om de verhalen van onze kleinkinderen aan te horen!

Ook bij slecht weer hoef je je hier zeker niet te vervelen. Dan ga je gewoon naar het naastgelegen beach resort met een binnenzwembad, overdekte speeltuin en heerlijke sauna.

Met zes personen overnacht je hier vanaf €385,- voor een lang weekend.

Heb jij wel eens overnachting op het strand geboekt? Laat een review achter op Zoover.nl en inspireer andere vakantiegangers!