Doen: Last minute een weekendje weg in Nederland, België of Luxemburg

Redactie - 25 mei 2017

Doen: Last minute een weekendje weg in Nederland, België of Luxemburg

Redactie - 25 mei 2017

Vrije dagen, zonnetje… een perfect moment om er last minute even lekker tussenuit te gaan! Dus pak je spullen, gooi de auto vol en rijden maar. Wij tippen leuke bestemmingen voor een last minute weekendje weg met Pinksteren. Waar wacht je nog?

Duinen, strand en feest voor de kids

Lekker ravotten op een gezellige camping, dwalen door de duinen en genieten op het strand. Tel daar een kinderboerderij, gezellig eetplein met piratenboot, ponyrijden en een grote speeltuin bij op en je weekendje weg kan niet meer stuk. Hemelvaart en Pinksteren is wel écht last minute, maar op een grote camping als Kennemer Duincamping op Bakkum is vast nog wel een plekje vrij. Op het terrein is een supermarkt, dus je kunt vanmiddag in één ruk doorrijden. Veel plezier!

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/10-leukste-dagjes-nederland/”]

Genieten in Hattem

Het is natuurlijk ook leuk om één van de tien meest populaire uitjes van Nederland te combineren met een weekendje weg. Fun voor jullie en de kids! Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem prijkt bovenaan de top tien, perfect te combineren met een paar nachten op één van deze gezellige accommodaties in Hattem. Naast het Bakkerijmuseum zijn er genoeg andere musea, pretparken, monumentale panden en leuke bezienswaardigheden in de omgeving.

Mooiste dorp aan de Belgische kust

Voor een paar nachtjes weg hoef je natuurlijk niet in Nederland te blijven. In een kleine drie uur zit je in het Belgische De Haan. En dat is zeker een kuststad waar je deze dagen wilt zijn! Lekker uitwaaien in de duinen, slenteren langs de gezellige terrasjes op de dijk en genieten van het wandelbos, de oude huizen en de fijne sfeer. De omgeving kun je makkelijk verkennen met de kusttram. Ook leuk voor de kids!

Frans en Sonia hebben genoten in dit gezellig kustdorpje. ‘De Haan straalt een zekere charme uit die uniek is. Je vindt er de rust en toch heerst er een gezellige drukte. Ook Brugge is heel dichtbij en zeker de moeite waard om te bezoeken. De Haan is niet voor niets het mooiste dorp aan de Belgische kust.’ Reviewer Lieve is het daarmee eens. Zij stelt: ‘Eenmaal De Haan bezocht, zal geen enkele andere Belgische badstad je nog kunnen bekoren.’

Hotel Grand Hotel Belle Vue heeft een perfecte centrale ligging. Door jullie beloond met een dikke 9. Of geniet van je mini-vakantie op camping Ter Duinen, met een 7,8 als cijfer.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/leuke-lente-uitjes/”]

Slenteren door Luxemburg-Stad

Zin om een paar dagen naar een leuke stad te gaan? Wat denk je van Luxemburg-Stad? Een super plek voor een lang weekend met de kinderen. Naast een mooie cultuur, historie en supermooie omgeving, is er van alles te beleven voor de kids. Zo zijn er hele gave speeltuinen, zoals een waterspeeltuin met piratenschip en een kasteeltje. Maar ook catacomben en de kazematten: een ondergronds doolhof of bezoek een gezellige markt. Luxemburg heeft veel hoogteverschil tussen het oude en het nieuwe gedeelte dus dat betekent wel dat je heel wat afloopt met de kids. Maar zijn ze moe, dan neem je gewoon het treintje. Ook leuk! Slapen doe je in één van deze hotels.

Wil je ook een heerlijk weekendje weg? Zoek, boek en reserveer één van deze leuke last minutes in Nederland en België en rijden maar!