Grootschalig of kleinschalig: wat voor hotel kies jij?

Redactie - 10 juli 2022

Grootschalig of kleinschalig: wat voor hotel kies jij?

Redactie - 10 juli 2022

Een geslaagde vakantie begint met het uitzoeken van een goed hotel. Soms is er zoveel keuze, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Weet jij al of je voor een grootschalig of kleinschalig hotel gaat? Beiden hebben voor- en nadelen. In dit artikel zetten we de belangrijkste voor- en nadelen voor je op een rijtje. Daarnaast geven we een aantal tips voor de fijnste grootschalige en kleinschalige hotels.

Klein, maar fijn!

Weet jij nog niet of je voor een grootschalig of kleinschalig hotel moet kiezen? Men zegt niet voor niets “Klein, maar fijn!”. Bij kleinschalige hotels staat persoonlijke service vaak hoog in het vaandel. Kijk niet verbaasd op als het personeel je na een paar dagen al bij naam begroet! Ook is de sfeer bij een kleinschalig hotel vaak meer intiem. Hoe minder andere gasten, hoe meer jij in alle rust en privacy van je vakantie geniet! Verder hebben veel kleinschalige hotels een authentieke stijl, zeker geen dertien in een dozijn!

Paralos Lifestyle Beach Resort
Paralos Lifestyle Beach Resort

Bij Paralos Lifestyle Beach Resort geniet je met een hoofdletter G! Dit mooie viersterrenhotel op Kreta is kleinschalig en zeer luxe. Dompel je onder in de authentieke sfeer en ontspan op een Balinees bed. Er zijn zelfs kamers met swim-up, waardoor je vanuit je kamer zó in het zwembad ligt.

Bekijk hotel
Ippoliti Village - grootschalig of kleinschalig
Ippoliti Village

Je gaat een heerlijke vakantie tegemoet bij Ippoliti Village! Persoonlijke service staat voorop bij dit kleinschalige hotel, dat gerund wordt door een Griekse familie. Neem een duik in het zwembad en geniet van het mooie uitzicht over de omgeving van Kreta!

Bekijk hotel

Groots vakantie vieren

Grootschalig of kleinschalig, het heeft beiden voordelen. Wil jij deze zomer groots vakantie vieren bij een uitgebreid hotel? Het belangrijkste voordeel is dat grootschalige hotels van alle gemakken voorzien zijn. Een groter hotel heeft vaak een eigen restaurant, meerdere zwembaden en voldoende vermaak. Wil je met het hele gezin op vakantie? Dan is het extra fijn als de kinderen zich vermaken bij de speeltuin, het animatieteam en het kinderbad! Dat er veel andere gasten zijn heeft ook voordelen: je viert vakantie in de anonimiteit!

Granada Luxury Belek - grootschalig of kleinschalig
Granada Luxury Belek

Laat je in de watten leggen bij Granada Luxury Belek. Dankzij alle faciliteiten zal het je aan niks ontbreken. Van all inclusive verzorging tot een heus waterpark, jong en oud zullen zich geen moment vervelen!

Bekijk hotel
Sindbad Club
Sindbad Club

Op vakantie naar Egypte? Het is groots genieten geblazen bij Sindbad Club! Dit viersterrenhotel heeft alle ingrediënten voor een fijne vakantie. Van meerdere zwembaden met waterglijbanen tot comfortabele kamers: je vindt het er allemaal.

Bekijk hotel

Toch nog even verder zoeken voor jouw volgende vakantie? Dankzij de miljoenen reviews vind én boek je je ideale vakantie op Zoover! Uiteraard begrijpen we dat je niet teveel wil betalen voor je vakantie. Neem daarom een kijkje bij de Zoover Deals. Dit zijn tijdelijke, scherpe aanbiedingen naar de mooiste bestemmingen. Hoe hoger de reviewscore, hoe hoger de korting!