Ga jij op wintersport? Download dan nu de wintersportuitbreiding van de weeronline.nl HD iPad app!

Redactie - 20 december 2013

Ga jij op wintersport? Download dan nu de wintersportuitbreiding van de weeronline.nl HD iPad app!

Redactie - 20 december 2013

iPad app weeronline.nlVeel Nederlanders duiken vandaag of morgen de sneeuw in, weeronline.nl komt precies op tijd met een wintersportuitbreiding op haar iPad app. Er is gewerkt aan vijf nieuwe widgets, deze zijn gebundeld in een wintersportpakket. De widgets tonen informatie over het weer van jouw bestemming, satelliet- en webcambeelden en je kunt er het wintersport weerbericht vinden zodat je elke dag goed voorbereid de piste op kunt gaan.

Sneeuwsatelliet
Bekijk satellietbeelden van jouw wintersportbestemming. De beelden laten je precies zien waar er precies sneeuw is gevallen. Doordat satellietbeelden foto’s zijn, zijn de beelden nachts niet beschikbaar. Om je toch een beeld te geven van de situatie in het donker wordt er gebruik gemaakt van infraroodbeelden. Hierdoor kun je wel zien hoe de wolken met sneeuw zich verplaatsen.

Wintersport weerbericht
Lees elke dag het actuele winterport weerbericht van jouw bestemming. Het weerbericht wordt geschreven voor de populairste Europese wintersportlanden door het team meteorologen van weeronline.nl. Zo blijf je gedurende jouw verblijf helemaal up to date op weergebied.

Winterwebcams
Ben je benieuwd hoe het er op de piste aan toe gaat terwijl je zelf nog aan de koffie zit in je chalet? Alle webcams die weeronline.nl beschikbaar heeft van de populaire wintersportbestemmingen kun je nu zelf bekijken in de app.

Top 10 beste sneeuw
Twijfel je nog over je vakantiebestemming en wil je weten waar de beste of meeste sneeuw is gevallen? Of welke bestemming de beste skicijfers heeft op dit moment? Je kunt in de app drie top tien lijsten opvragen die je een antwoord geven op al deze vragen.

wintersportWinterbestemming
Lees hier alle informatie die je maar nodig hebt over jouw winterbestemming. Je vindt er informatie over de temperatuur en neerslag en daarbij de actuele sneeuwhoogte op de top en in het dal van jouw skigebied. Maar je kunt er ook terecht wanneer je wilt weten hoeveel kilometer piste er is geopend of hoeveel liften er geopend zijn. Als leuke extra sneeuwt het zelfs in de app wanneer het op jouw bestemming ook sneeuwt! De sneeuw volgt zelfs de windrichting en als het zonnetje buiten schijnt dan straalt de weeronline.nl app met haar mee.

Download: https://itunes.apple.com/nl/app/id638660723?mt=8