Deze 6 populaire accommodaties in Playa de Palma scoren het best

Redactie - 11 maart 2019

Deze 6 populaire accommodaties in Playa de Palma scoren het best

Redactie - 11 maart 2019

Op zoek naar een echte zon, zee en strand vakantie? Dan zit je op het eiland Mallorca helemaal goed. Met de vele gezellige badplaatsen is dit eiland hiervoor perfect. In Playa de Palma geniet je van de mooiste zandstranden, gezellige boulevards en het bruisende nachtleven. Lees mee en ontdek de 6 populairste accommodaties in Playa de Palma.

Hotel HM Gran Fiesta populaire accommodaties in Playa de Palma scoren het best

6. Hotel HM Gran Fiesta

Zie je jezelf al zitten op je ruime balkon met dit prachtige uitzicht? Bij Hotel HM Gran Fiesta (7,5) geniet je van een geweldig uitzicht op zee. Een leuk uitje? Volgens Freddy: ‘Vanuit Palma met een oud treintje naar Port de Sóller. Een prachtige rit door Mallorca.’

Aparthotel Leman populaire accommodaties in Playa de Palma scoren het best

5. Aparthotel Leman

Reviews laten zien waarom Aparthotel Leman een 7,8 scoort. De familie Wouters schrijft: ‘Voor de vierde keer in Leman geweest en opnieuw genoten. Kamer, personeel, ontbijt en diner, alles is perfect.’ Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Huur bijvoorbeeld een fiets en neem de route langs de boulevard naar Palma.

Aparthotel Fontanellas Playa populaire accommodaties in Playa de Palma scoren het best

4. Aparthotel Fontanellas Playa

Strandliefhebbers zitten goed bij Aparthotel Fontanellas Playa (8). Volgens jullie heeft dit Aparthotel een klein zwembad, maar dankzij de goede locatie maakt dit niet uit. Met een ligging direct aan het strand en op dertig minuten fietsen van het centrum van Palma de Mallorca is de ligging namelijk perfect. Volgens jullie mag een uitje naar Aqualand Palma Mallorca ook zeker niet missen. Waterpret is hier gegarandeerd met de vele glijbanen.

Hotel HM Balanguera Beach populaire accommodaties in Playa de Palma scoren het best

3. Hotel HM Balanguera Beach

Liefhebbers van een echte zon, zee strand vakantie zitten helemaal goed bij Hotel HM Balanguera Beach. Met het strand en de boulevard op loopafstand is het hier heerlijk vertoeven. De ervaring van de familie Borst: ‘De ligging is perfect, je krijgt een klein beetje goede gezelligheid mee van el Arenal, zit op handelbare afstand van Palma de Mallorca en bovendien is het heerlijk vertoeven op het grote zandstrand!’ De centrale ligging van dit hotel draagt bij aan het gemiddelde van een 8,4.

Aparthotel Plaza Son Rigo populaire accommodaties in Playa de Palma scoren het best

2. Aparthotel Plaza Son Rigo

Zie jij jezelf al liggen aan het zwembad van Aparthotel Plaza Son Rigo? Met keuze uit drie zwembaden is er altijd wel een ligbedje vrij. Hoe dit Aparthotel aan een 8,5 gemiddeld komt? Volgens jullie komt dit zeker door het lekkere eten, leuke entertainment en de rust. Reviewer Wendy: ‘Bij de ontbijt- en dinerbuffets was voor iedereen iets te vinden, meestal teveel lekkers zelfs.’

Hotel Iberostar Cristina populaire accommodaties in Playa de Palma scoren het best

1. Hotel Iberostar Cristina

Entertainmentzoekers zitten helemaal goed bij Hotel Iberostar Cristina. In en rondom het hotel hoef je je geen moment te vervelen. ’s Avonds geniet je van de leukste shows en overdag is het heerlijk vertoeven aan het nabijgelegen strand. De familie van Schaik schrijft: ‘Geweldig hotel dichtbij het prachtige strand in het rustigere deel van Playa de Palma. Hier ontbreekt het je aan niets, goede service, prachtige kamers, heerlijk zwembad en lekker eten en elk jaar weer een geweldig animatie team.’ Met een 8,9 staat dit hotel op nummer één van dit toplijstje.