De review van Miryam over Safari Resort Beekse Bergen

Redactie - 23 augustus 2018

De review van Miryam over Safari Resort Beekse Bergen

Redactie - 23 augustus 2018

Elke maand zetten wij een Zoover-review in het vakantiezonnetje en mag een ander(e) hotel, B&B, camping of vakantiehuis de champagne ontkurken. Deze maand krijgt Safari Resort Beekse Bergen in het Noord-Brabantse Hilvarenbeek een dikke 9 van Miryam en haar gezin. Kijk mee naar het reviewfeestje en lees hoe Miryam en haar gezin terugkijken op hun verblijf in een safarilodge.

Op safari in Nederland

Dat je maar beter niet de auto kunt verlaten tijdens een toertje door het safaripark weten we – dankzij de Franse waaghalsfamilie die dit afgelopen voorjaar deed – inmiddels allemaal. Maar wist je dat je ook buiten de auto op veilige wijze dicht bij de dieren kunt komen? Namelijk in een van de mooie lodges van Safari Resort Beekse Bergen. Dan hoef je zeker niet voor de jachtluipaarden te vluchten. Miryam vond het er bijzonder heerlijk toeven. Haar vakantie in het safaripark was absoluut voor herhaling vatbaar.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/in-beeld/in-beeld-dierenparken-in-nederland/”]

‘De lodges waren heerlijk luxe en van alle gemakken voorzien’, schrijft ze. Wie wil er nou niet met giraffes, zebra’s, struisvogels, neushoorns of zelfs leeuwen in je achtertuin ontbijten? Wij zouden het wel weten! Miryam: ‘Het was een hele bijzondere vakantie. Daarnaast is het personeel erg kundig en vriendelijk en de rangers altijd bereidt om uitleg te geven over de dieren.’

Een onvergetelijke overnachting tussen de wilde dieren

Niet voor niets scoort Safari Resort Beekse Bergen gemiddeld een 9. Voor een ultieme safaribeleving hoef je helemaal niet naar Afrika. Op naar de beestenboel in Hilvarenbeek, waar je je gordijnen opzij schuift en dieren op de savanne spot of geniet van een fenomenaal uitzicht vanaf het terras bij Karibu Town.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/safaripark-beekse-bergen-tweede-zoover-award-op-rij/”]

Gefeliciteerd met deze mooie beoordeling Safari Resort Beekse Bergen, op naar de volgende lovende reviews! Dus, binnenkort vakantie op Nederlandse bodem? Zet Safari Resort Beekse Bergen op je lijstje voor een bijzonder weekendje weg of een midweekje genieten van het gezin, de dieren en de natuur.

En heb jij al eens overnacht bij Safari Resort Beekse Bergen? Laat ons in een review weten hoe het was.