De review van Dennis en Marleen over Vakantiepark Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort

Redactie - 20 maart 2018

De review van Dennis en Marleen over Vakantiepark Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort

Redactie - 20 maart 2018

Een topaccommodatie verdient het om in het zonnetje gezet te worden! Dennis en Marleen hadden een heerlijk verblijf in Vakantiepark Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort. Wij verrasten het vakantiepark met hun enthousiaste review.

Dennis en Marleen waren zo tevreden over Vakantiepark Oasis Parcs, dat ze voor de tweede keer naar Ouddorp gingen voor een weekendje weg. Ze schrijven in hun review: ‘Opnieuw heeft deze accommodatie aan al onze verwachtingen voldaan!‘ Echt warm was het niet, maar dat hield het stel niet tegen om lekker uit te waaien aan het strand. En dat ligt bij deze accommodatie recht voor de deur!

review accommodatie Ouddorp IIDennis en Marleen zijn zeker niet de enige vakantiegangers die de accommodatie kunnen waarderen. Samen geven jullie Vakantiepark Oasis Parcs in Zuid-Holland maar liefst een 8,9. Deze topscore dankt het park onder andere aan het fantastische uitzicht vanaf de villa’s op het Grevelingenmeer.

Ook noemen jullie in alle positieve reviews de geweldige service en goede faciliteiten in de villa’s. Dennis en Marleen warmden zich na hun stranddag op bij de gezellige warme kachel. Tel daar alle speelruimte voor de kids, de waanzinnige omgeving en het behulpzame personeel bij op en een heerlijk verblijf voor het hele gezin is gegarandeerd!

Over welke accommodaties was jij super tevreden? Laat ook een review achter en inspireer andere vakantiegangers!