De review van Conny over Minicamping De Wielewaal in Baarle Nassau

Redactie - 20 april 2018

De review van Conny over Minicamping De Wielewaal in Baarle Nassau

Redactie - 20 april 2018

Elke maand speuren wij Zoover af naar vleiende reviews en zetten we de meest bejubelde accommodatie in het zonnetje. Het goede nieuws brengen we met champagne, confetti én een camera. Deze maand: De lovende review die Conny schreef over Minicamping de Wielewaal in het Brabantse Baarle Nassau.

Deze camping scoort top op alle punten. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters en zeer propere staanplaatsen. De staanplaatsen zijn ruim en afgescheiden met groene hagen zodat iedereen kan genieten van z’n privacy. Het sanitair wordt dagelijks gepoetst door een vriendelijke dame. De mooie omgeving heeft veel wandel- en fietswegen. Een echte aanrader!’

Minicamping de Wielewaal

Conny is niet de enige campingbezoeker die zo lovend is over De Wielewaal. De camping scoort een ruime 9,5 uit meer dan honderd beoordelingen. Camping de Wielewaal is zeer populair bij fietsers vanwege de mooie omgeving en het sanitair en de ruime plaatsen scoren hoge punten. Het is niet voor niets dat veel bezoekers elk jaar terugkomen.

Over welke accommodatie ben jij super tevreden? Schrijf een review en misschien lichten we de volgende keer wel jouw beoordeling uit!