Zoover Awards
Accommodaties in Europa niet langer in spanning

Zoover, de grootste onafhankelijke vakantiewebsite van Europa beloont ook dit jaar de best beoordeelde accommodaties in Europa met een Zoover Award. De Awards worden uitgereikt in veertig landen in Europa en kunnen verdiend worden in veertien vooraf geselecteerde accommodatietypen.

De hoogst scorende accommodaties over het jaar 2009 zullen een Zoover Award ontvangen, terwijl de accommodaties die een iets lagere, maar toch zeer verdienstelijke score hebben behaald een Zoover Recommended vermelding krijgen. De Award-winnaars krijgen een certificaat omdat ze het best scoren binnen hun categorie op lokaal niveau. Andere accommodaties die binnen die lokatie ook een goede waardering in het afgelopen jaar hebben ontvangen, krijgen een certificaat met een ‘recommended’ vermelding. Op deze wijze krijgen vele uitstekende scorende accommodaties als het ware een keurmerk van hun bezoekers.

Publieksprijs voor Europese verblijfsaccommodaties

De Zoover onderscheidingen zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de Europese accommodaties en vakantiebestemmingen die in 2009 door de bezoekers van de in totaal 19 internationale Zoover websites als beste zijn beoordeeld.

De genomineerde accommodaties kijken ieder jaar uit naar de bekendmaking van de winnaars, omdat de jury bestaat hun eigen gasten die een beoordeling op Zoover hebben achtergelaten. Een Zoover Award kan om deze reden gezien worden als een belangrijke publieksprijs in de reisbranche op basis van onafhankelijke beoordelingen.

Herkenbaarheid winnaars

De winnende accommodaties zijn voor het publiek te herkennen aan het Zoover Award 2010 certificaat en de Zoover Award raamsticker die bij de hoofdingang van iedere accommodatie zichtbaar zal zijn. Hierdoor ziet de gast meteen of de accommodatie als een van de besten is beoordeeld.

De categorieën

De Zoover Awards en Recommended vermeldingen 2010 worden uitgereikt in de categorieën:

beste aparthotel,  appartement, B&B, bungalow, camping, chalet, gasthof, hostel, hotel, landhuis,  pension, vakantiehuis, vakantiepark en villa.

Uitgelichte berichten

Redacteur

2 juni - 2010

Reacties