Corendon grote winnaar Zoover Awards 2015

Redactie - 16 april 2015

Corendon grote winnaar Zoover Awards 2015

Redactie - 16 april 2015

Corendon is de grote winnaar van de Zoover Awards 2015 en sleept maar liefst vijf awards in de wacht. Afgelopen maanden kon er door consumenten worden gestemd op hun favoriete reisorganisatie. In totaal zijn er 220.000 stemmen voor de Zoover Awards uitgebracht.

Winnaars Zoover AwardsFoto: Sander Chamid

Corendon is uitgeroepen tot populairste aanbieder zonvakanties, populairste én beste low cost luchtvaartmaatschappij en tot beste allround touroperator. Ook sleept Corendon de award voor beste aanbieder jongerenvakanties binnen met jongerenmerk Gofun.nl. Atilay Uslu, oprichter van Corendon is blij met de prijzen: ‘Ieder jaar kijken we uit naar deze verkiezing. Het zijn de consumenten die stemmen dus het zegt veel over onze klanttevredenheid. Naar huis gaan met 5 awards is voor ons een echte opsteker.’

Meerdere Awards

Naast Corendon slepen ook andere merken meerdere awards in de wacht. Solmar gaat ervandoor met drie awards. Chalet.nl wint er twee, maar ook met hun nieuwe merk Italissima vallen ze in de prijzen. Booking.com neemt twee awards mee naar Amsterdam en Schiphol is verkozen tot beste luchthaven van Nederland. De titel van Beste hotelketen gaat naar NH Hotels en Fletcher is populairste in deze categorie. Ook Landal neemt twee awards mee, net als The Travel Club en Bolderman excursiereizen.

Nieuwe categorie: Jongerenvakanties

Voor het eerst zijn er dit jaar awards vergeven in de categorie Jongerenvakanties. Gezien de stijgende populariteit van jongerenvakanties, is er dit jaar voor gekozen om deze categorie toe te voegen aan de Zoover Awards. GoFun.nl wint de award voor beste aanbieder jongerenvakanties, Simbo Freestyle gaat ervandoor met de award voor populairste in de categorie.

Over de Zoover Awards voor reisorganisaties

De Zoover Awards zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de consumentenprijzen in de reiswereld. Dit jaar werden er maar liefst 220.000 stemmen uitgebracht op de 300 genomineerde partijen in 23 categorieën. De partij met de meeste stemmen in de categorie ontvangt de Zoover Award voor ‘populairste’. Het hoogste gewogen gemiddelde bepaalt de winnaar voor de ‘beste’.

Op 22 april worden de beste accommodaties van Nederland bekend gemaakt.

Meer info op: www.zooverawards.nllogo-zooverawards-2015-oranje