Ibiza: sangria’s nippen in een boutique villa

Redactie - 20 mei 2017

Ibiza: sangria’s nippen in een boutique villa

Redactie - 20 mei 2017

Genieten van het onbetwiste vakantieparadijs Ibiza doe je natuurlijk het allerliefst in stijl. In luxueuze stijl, wel te verstaan. Want zo’n verkoelend glaasje sangria smaakt ongetwijfeld nòg beter vanaf het terras van je eigen zonovergoten villa. Duur? Niet per se! Wij zetten de locaties van een paar droomachtige boutique villa’s op Ibiza voor je op een rij.

Boutique Villa's op Ibiza - My-Ibiza-Villa

My Ibiza Villa. Beeld: Zoover Reviewer Cheryl Smart

1. My Ibiza Villa in Cala San Vicente: ‘perfect!’

Je neemt een wit, zacht zandstrand in een kalme baai en precies genoeg restaurantjes en cocktailbarretjes om je buik rond te eten. Het resultaat: het piepkleine maar prachtige Cala San Vicente! Zoals Reviewer Sannec84 het beschrijft: ‘Eén keer toeteren en je bent erdoor heen, maar het strand is ruim, de sfeer gemoedelijk en het water azuurblauw‘. Wat wil je nog meer?! Ow, en het is ook de locatie van My Ibiza Villa, een fijne boutique villa dat hoog boven de baai uittorent. Reviewer Geert Vierendeel heeft één woord voor deze accommodatie: ‘perfect!’ Vooral als je van privacy houdt. En van jacuzzi’s.

Boutique Villa's op Ibiza: Santa Eularia

Santa Eulalia del Río

2. Santa Eulalia del Río: volop keuze

Boek een villa in Santa Eulalia del Río en je zit direct in, zoals reviewer hcm_burgers het noemt: ‘het leuke zusje van Ibiza Stad‘. Oftewel: je hebt wel een bruisende boulevard voor je deur, maar tegelijkertijd alle kans om Ibiza van haar rustige kant te leren kennen. Ook reviewer Esther werd duidelijk blij van het ‘schattige karakter‘ en de ‘ingetogen schoonheid‘ van de badplaats en geeft het maar liefst een 9. En die droomvilla? Een ruime finca (La Colina), een goed verzorgde Villa (S’Argamassa)… het wordt nog lastig kiezen deze zomervakantie! Ook de appartementen in villa Siesta Mar scoort goed. En – ook niet onbelangrijk- deze accommodatie heeft volgens Zoover Reviewer Chantal ook nog ‘een redelijke prijs‘. Samen geven jullie Siesta Mar een 7,8.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/?p=72568″]

Boutique Hotels op Ibiza - zwembad

3. PyB Ibiza in Santa Agnès de Corona: ‘een feestje om te verblijven’

De finca PyB Ibiza in het kleine Santa Agnès de Corona is volgens jullie ‘Ultiem onthaasten‘, ‘Een oase van rust en sfeer‘ en een ‘Feestje om te verblijven‘. Oftewel: Ibiza in een notendop. Maar dan recht naast je strandstoel! Zoover Reviewer Inge kan slechts één nadeel bedenken: ‘Ik wil terug!‘ Voor het geval je jezelf weet los te rukken van de paradijselijke binnentuin van de finca: de omgeving rondom Santa Agnès de Corona leent zich perfect voor een hike door Ibiza’s groene en heuvelachtige natuur.

Enne.. hoe zit het met die sangria?

Misschien denk je, leuk zo’n eigen villa, maar hoe regel ik dan precies die ijskoude sangria?! Gewoon, een beetje fruit in de pan, goed roeren, een paar uurtjes laten afkoelen, een bubbelend wijntje eraan toevoegen en.. klaar!

Heb jij één van de bovenstaande boutique villa’s op Ibiza zelf uitgeprobeerd? Of heb je andere droomachtige accommodaties ontdekt op het eiland? Deel je ervaring in een review!