Bizarre foto’s die mensen tijdens een vlucht hebben gemaakt

Redactie - 3 oktober 2018

Bizarre foto’s die mensen tijdens een vlucht hebben gemaakt

Redactie - 3 oktober 2018

Tijdens een vakantie leggen foto’s mooie, grappige en bijzonder taferelen vast, maar ook tijdens de vlucht kun je stuiten op bijzondere situaties. Dat dit een understatement is, bewijzen onderstaande foto’s. Van vreemde dieren aan boord tot een passagiers die met tape is vastgezet in zijn stoel: dit zijn enkele bizarre foto’s die mensen tijdens een vlucht hebben gemaakt.

Beeld: Unsplash – Andrew Rate

Spinnen willen ook binnen

Hoe zou jij reageren wanneer je relaxed in je vliegtuigstoel zit en er opeens een exotische, nogal grote spin over je armleuning wandelt? Dit overkwam een nietsvermoedende vakantieganger op weg naar haar zonnige bestemming. Ze schakelde direct de hulp in van een stewardess. Gewapend met een glazen pot (en waarschijnlijk) trillende hand wist deze de spin te vangen.

Beeld: Unsplash – Aaina Sharma

Iets teveel gedronken

Een of twee drankjes in het vliegtuig om daarna heerlijk te slapen komt veel voor bij vakantiegangers. Een fles sterke drank, gekocht bij een duty-free shop, is waarschijnlijk een minder goed idee. Je kunt er namelijk nogal raar van gaan doen, net zoals de persoon in dit verhaal. Kort na vertrek deed de drank zijn werk en de man begon tegen zijn buurvrouw te schreeuwen dat het vliegtuig zou neerstorten. Toen hij vervolgens ook nog een andere passagier aanvloog, vond het cabinepersoneel het welletjes en kwamen ze met een inventieve oplossing: ze tapeten de onruststoker vast aan zijn stoel. Tja, duct tape kun je dus écht overal voor gebruiken.

Plastic (not so) fantastic

‘Do you ever feel, like a plastic bag.’ Tijdens een vlucht naar Thailand nam een vrouwelijke reiziger deze zin uit een nummer van Katy Perry wel heel letterlijk. Naast een aantal passagiers met mondkapjes hulde de mevrouw zichzelf volledig een een grote plastic tas! Wellicht had het met hygiëne te maken of helpt het haar om rustig te blijven tijdens de vlucht. Tja, als het helpt, helpt het.

Dieren aan boord

In hele specifieke gevallen mogen er dieren aan boord om met hun baasje mee te reizen. Vaak omdat het dier een kalmerend effect heeft op een passagier met vliegangst. De kans is groot dat je hierbij aan een (kleine) hond of kat denkt, maar think again. Wat dacht je van vliegen met je trouwe eend of kalkoen? Wellicht dat het geluid dat een kalkoen maakt inderdaad een kalmerend effect heeft, maar of deze zindelijk is, dat is natuurlijk weer een ander verhaal. Tip: op YouTube zijn hier meerdere vermakelijke video’s van te vinden.

Beeld: Unsplash – Tucker Good

Ongewenste lichaamsdelen

Niets is lekkerder dan je benen helemaal kunnen strekken tijdens een vlucht, maar alleen wanneer je daarmee de andere passagiers niet stoort, toch? Helaas denkt niet iedereen daar hetzelfde over, want er circuleren tientallen foto’s van blote voeten die heel sneaky bij de passagier voor hen komen logeren. Los van het feit dat het niet goed is voor de eetlust, heb je met een beetje pech ook nog te maken met geurende zweetvoeten. Dan kun je toch beter met je voeten in het zand van bijvoorbeeld Curaçao zitten. De gratis shuttle van dit geweldige resort brengt je er zo naartoe.

Wat is het meest bizarre of bijzondere dat jij ooit hebt meegemaakt tijdens een vlucht?