5x beste all-inclusives in Turkije

Redactie - 15 juni 2017

5x beste all-inclusives in Turkije

Redactie - 15 juni 2017

Lekker naar de Turkse zon? Dan kies je natuurlijk voor een all-inclusive! Zo weet je zeker dat je nergens naar om hoeft te kijken. Heerlijk genieten. Wij hebben de vijf beste Turkse all-inclusive tussen 1 januari 2016 en nu voor je op een rij gezet. Deze all-inclusives hebben in die periode minimaal honderd reviews gekregen.

5. Limak Arcadia Golf & Sport Resort – Belek

Vind je het fijn om ook op vakantie fit te blijven en gezellig een balletje te slaan? Dan is het Limak Arcadia Golf & Sport Resort echt iets voor jou. Hier kun je overdag genieten van de zwembaden, heerlijke zee en als het iets koeler is duik je de golfbaan op. Ook als je van animatie houdt moet je hierheen. ‘Mehmet van de animatie is geweldig’, valt in veel reviews te lezen!

4. Delphin Imperial – Lara

‘Hier word je werkelijk in de watten gelegd’, zo omschrijft reviewer Abink het Delphin Imperial hotel in Lara. Het super all-inclusive resort krijgt dan ook niet voor niets een 9,2. En ben je toe aan een uitstapje? Dan rij je gewoon langs de Turkse kust of bezoek eens Antalya.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/nieuws-onderzoek/top-10-best-gewaardeerde-campings-nederland-aan-water/”]

3. Fame Residence Kemer – Kemer 

Ben je niet van de gigantische all-inclusives, maar wil je toch een fijn en mooi resort? Dan is Fame Residence in Kemer waarschijnlijk de perfecte keuze voor jou. Deze all-inclusive ligt direct aan het strand, maar een duik nemen in het zwembad is natuurlijk ook mogelijk.

2. Sherwood Dreams Resort – Belek

Genoeg waterpret voor de kids, een heerlijk zonnetje, lekker eten en naast het strand. Het Sherwood Dreams Resort valt in de smaak en krijgt een 9,4. En zelfs als je hier in het naseizoen heengaat is er nog genoeg te doen en te zien laat Ralf in een review weten: ‘Zelfs het animatieteam is nog volop aan het werk, leuk!’

1. Barut Hemera – Side

De populairste Turkse all-inclusive is Barut Hemera in Side. Dit hotel kreeg in de afgelopen tijd een dikke 9,7 van de Zoover gasten! En waarom? Vooral de tuin en ruime opzet zijn favoriet, blijkt uit de Zoover reviews. Ook Hans, die al in vijf verschillende Turkse all-inclusives is geweest, vindt Barut Hemera de allerbeste.

Ben jij in Turkije op vakantie geweest? Schrijf een review en help andere vakantiegangers!