Een zwembad in de tuin, een betoverend uitzicht vanaf je appartement: een agriturismo op Sardinië is de ideale plek om je te laten betoveren door het Italiaanse platteland. Waar je moet zijn? Wij zetten een paar goed gewaardeerde opties voor je op een rij.

Agriturismo op Sardinië - Aldiola-Country-ResortAldiola Country Resort, Santantonio di Gallura

Aldiola Country Resort is de ultieme plek om de wereld voor even helemaal te vergeten. De afgelegen agriturismo op Sardinië heeft twaalf kamers die stuk voor stuk uitkijken over een mooi bergmeer. ‘De ochtendstilte met alleen de zingende vogels is een verademing‘, schrijft één van jullie. ‘Een oase van rust‘, schrijft een ander. Kortom, een bijzonder plekje om even helemaal niets te doen. En wil je er toch op uit? Dan ben je binnen een half uur in Palau. Vanaf deze havenstad zit je onder andere goed voor een magische boottocht langs de eilanden van La Maddalena.

Agriturismo op Sardinië - AlgheroAgriturismo i Vigneti, Olmeda

Klein, mooi en heerlijk‘, vat reviewer Vos Agriturismo i Vigneti voor ons samen. Deze agriturismo op Sardinië ligt een kwartier van de luchthaven van Alghero en is daarmee een fijn startpunt voor een roadtrip op Sardinië. Of als locatie voor een vakantie vol rust, ruimte en zon op het Sardijnse platteland! Agriturismo i Vigneti ligt niet ver van het historische centrum van Alghero, waar je terecht kunt voor heerlijk eten en gezellige terrasjes.

Agriturismo op Sardinië - Alghero-Resort-CountryAlghero Country Resort, Alghero

Alghero Country Resort ligt een paar minuten buiten Alghero en dichtbij het strand. Afgelegen, maar toch dichtbij de bewoonde wereld, dus! De tuin is volgens jullie prachtig en het zwembad heerlijk. Ook een sauna, tennisbaan en een restaurant zijn aanwezig. Samen geven jullie deze agriturismo op Sardinië een 8,7. Een tip: let goed op de bordjes als je erheen rijdt, het kleine zandweggetje is gemakkelijk over het hoofd te zien.

Agriturismo op Sardinië-VessusAgriturismo Vessus, Alghero

Nog zo’n heerlijk rustige plek nabij het levendige Alghero op Sardinië! Agriturismo Vessus scoort maar liefst een 8,9 onder de vijf reviewers. De gastvrije eigenaar, het ontbijt met vers fruit en de grote tuin met zwembad vallen duidelijk in de smaak. ‘De beste accommodatie van onze hele rondreis‘, schrijft reviewer Myriam.

Agriturismo op Sardinië - Hotel Petra Segreta Resort & Spa, San Pantaleo - Petra-Segreta-Resort-und-SpaHotel Petra Segreta Resort & Spa, San Pantaleo

Het uiterlijk, de rust en de weelderige tuin van een agriturisme, maar dan met de faciliteiten van een luxueus vijfsterren hotel. Dat is Hotel Petra Segreta Resort & Spa. Het zwembad, de suites, de Balinese spa, de tuin, alles is tot in de puntjes verzorgd. En de locatie? Met Porto Cervo, de ultieme jetset baai, om de hoek, zit je er helemaal goed voor een luxueuze vakantie op Sardinië. Naast dure modemerken en glinsterende jachten heb je er trouwens ook zeer betaalbare ijsjes en mooie stranden.

Voor welke agriturismo op Sardinië ga jij? Wij kijken uit naar je review!

Meld je aan voor de Zoover nieuwsbrief: iedere week bomvol vakantie-inspiratie!  

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

23 december - 2017

Reacties