Word vakantietester van Rijnland-Palts!

Redactie - 21 juni 2021

Word vakantietester van Rijnland-Palts!

Redactie - 21 juni 2021

Zonnige wijnlandschappen, schilderachtige riviervalleien en een verscheidenheid aan culturele hoogtepunten: de onontdekte parel Rijnland-Palts is perfect voor je minivakantie in de nazomer. Wil je vier bijzondere dagen langs de prachtige Moezel tussen Trier en Koblenz beleven en er in tekst en beeld verslag van doen? Meld je dan aan als Rijnland-Palts-tester! Met een beetje geluk selecteren we jou en je reisgezelschap als deelnemers voor de testreis van 1 tot 4 september 2021!

Bremmer Calmont

Bremmer Calmont ©thegreatdendi

Wat staat je te wachten?

Als vakantietesters in Rijnland-Palts, gelegen op een steenworp afstand van Nederland, beleven jij en je reisgezelschap vier prachtige dagen vol met lekker eten, natuur en cultuur langs de Moezel tussen Trier en Koblenz.

Dag 1

Met eigen vervoer reis je richting de Romeinse stad Trier waar op 1 september de testreis dan echt begint. Je start je minivakantie goed met een bezoekje aan twee van de vier Romeinse gebouwen die je gemakkelijk bezoekt met de AntikenCard. Je eindigt je dag vol met cultuur in het 4* sterren hotel Blesius Garten inclusief eigen brouwerij. Hier geniet je ook van overheerlijk avondeten! Dat is pas een goed begin van je vakantie in Rijnland-Palts.

Marktplatz, Trier - Rijnland-Palts

Selfie op de Grote markt in Trier, Moezel © Mosellandtouristik GmbH, Dominik Ketz

Dag 2

Op de tweede dag (02.09.) begin je ’s morgens met een trip langs de Moezel naar Bernkastel-Kues, waar je samen met de “Bernkasteler Doctor” de oude stad bezoekt. Daarna verken je op eigen gelegenheid de ruïnes van het kasteel van Landshut, het herkenningspunt van de stad. Vervolgens gaat de reis verder naar de Jugendstil-stad Traben-Trarbach. Hier beleef je de “Belle Epoque” tijdens een stadswandeling. In de avond geniet je van een heerlijk viergangenmenu met bijpassende wijnen in het 4* Superior Hotel Bellevue. Je brengt hier ook de nacht door als een ware koning(in).

Dag 3

Op de derde dag (03.09.) begint na een heerlijk ontbijt, de rit naar Mörsdorf in de Hunsrück waar de hangbrug Geierlay ligt. Deze brug wordt gezien als de koningin van alle bruggen. Als je geen hoogtevrees hebt, waag je dan aan deze brug en geniet van fascinerende uitzichten! Daarna is het tijd voor een overheerlijke lunch in het kasteelhotel Petry in Treis-Karden, voordat de reis weer verder gaat naar Koblenz. Daar neem je de kabelbaan naar het fort Ehrenbreitstein en geniet je van een fantastisch uitzicht op het Deutsches Eck en de samenvloeiing van de Rijn en Moezel. In de avond eet je een heerlijk diner in Gerhards am Deutschen Eck (Duitse hoek) en breng je vervolgens de nacht door in het mooie GHOTEL hotel & living Koblenz

Hangbrug Geierlay - Rijnland-Palts

Over de Geierlay hangbrug, Hunsrück © Dominik Ketz

Deutsches Eck

Deutsches Eck“ (Duitse hoek) in Koblenz, Romantische Rijn © Koblenz Touristik GmbH, Dominik Ketz

Dag 4

Op de laatste dag (04.09) maak je een prachtige fietstocht met e-bikes van Koblenz naar de Marksburg, het enige hoogkasteel aan de Middenrijn dat nooit verwoest is. Na dit culturele hoogtepunt is jouw minivakantie in Rijnland-Palts ten einde gekomen. Wat een prachtige ervaring! Enthousiast geworden om vakantietester van Rijnland-Palts te worden? Hieronder lees je hoe je kans maakt op deze minivakantie!

Hoe werkt het?

Houd je heel veel van reizen? Wil je absoluut Rijnland-Palts (beter) leren kennen? Ben je dol op schrijven en fotograferen en wil je graag jouw authentieke reiservaringen met anderen delen? Als je dan ook nog eens tijd hebt om van 1 tot 4 september door Rijnland-Palts te reizen, staat niets jouw aanmelding in de weg. Meld je vóór 19 juli 2021 aan op onze website en vertel ons waarom jij de ideale vakantietester voor Rijnland-Palts bent. Met een beetje geluk wordt je in de week van 26 juli als vakantietester geselecteerd. Veel succes!

Let op: de reis vindt plaats onder de op dat moment geldende regels voor afstand en hygiëne. Mochten er reisbeperkingen worden opgelegd vanwege de corona-pandemie, dan behouden wij ons het recht voor om de reis op korte termijn uit te stellen of te annuleren.

Mosel - Paulina on the road
Word vakantietester van Rijnland-Palts

Ben je enthousiast geworden over een gratis vakantie naar Rijnland-Palts? Neem dan een kijkje op de website en meld je aan!

Word vakantietester van Rijnland-Palts