Ben je op vakantie geweest of heb je een mooie reis gemaakt? Verzamel je foto’s in een prachtig fotoboek! Het is zonde om al die mooie foto’s op de computer te laten staan en zo deel je jouw herinneringen gemakkelijk met vrienden en familie. Bovendien is het maken van een CEWE FOTOBOEK ook nog eens heel leuk om te doen!

 

 

Maak eenvoudig jouw eigen fotoboek
Download de fotoboek software via de website van CEWE FOTOBOEK en je kunt gelijk van start. Met behulp van de fotoboek-assistent stel je al binnen enkele minuten jouw gehele fotoboek samen. Vervolgens kun je ervoor kiezen om elke pagina apart te bewerken: voeg teksten, cliparts en achtergronden toe voor extra sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop! 

Inspiratie nodig?
Op de website van CEWE FOTOBOEK vind je veel inspiratie en tips. Bekijk bijvoorbeeld de instructiefilmpjes: zo leer je razendsnel alles wat je moet weten over het maken van de mooiste fotoboeken. Of schrijf je in voor een gratis, interactieve webworkshop. Afhankelijk van het niveau dat je kiest, ontdek je in een uur tijd hoe je een fotoboek maakt of hoe je deze nóg mooier kunt maken. Lees hier ook meer over op het blog van CEWE FOTOBOEK.

Handig!
Ben je klaar met het fotoboek maken? Laat je CEWE FOTOBOEK thuisbezorgen of haal het fotoboek af bij een winkel naar jouw keuze. Net wat jij het prettigst vindt. Kijk op de website uit welke partners je kunt kiezen.

Onze tip
Denk tijdens je vakantie al aan het fotoboek dat je gaat maken. Maak bijvoorbeeld een foto van zand waarin je het jaartal hebt geschreven en gebruik deze als achtergrond of als omslag voor je fotoboek. Scan ook entreekaartjes of bus tickets in, of fotografeer deze. Maak van je fotoboek een complete herinnering!

 

Hoe ziet jouw perfecte actieve vakantie eruit? Doe mee en maak kans op een actieve vakantie t.w.v. €1.500! Mede mogelijk gemaakt door Kras

Redactie

Redacteur

16 augustus - 2012

Reacties