Net terug van een heerlijke vakantie? En je geheugenkaartje vol met mooie herinneringen? Een fotoboek maken is een leuke manier om na te genieten van al die heerlijke vakantiemomenten. Met Top-fotoalbum.com maak je snel en eenvoudig een prachtig fotoboek. Maar wat maakt Top-fotoalbum.com anders dan alle andere fotoboekaanbieders?

 

 

Prijsgarantie

Er zijn veel aanbieders, maar Top-fotoalbum.com is de enige die voor een zeer aantrekkelijke prijs een fotoalbum levert op écht fotopapier. Ze printen de foto’s niet, maar belichten ze met een speciale machine op hoogwaardig fotopapier. Dit doen ze in hun eigen centrale, zodat ze de hoge kwaliteitseisen en de beste prijsgarantie kunnen garanderen.

Kwaliteit

Top-fotoalbum biedt een Lay-Flat-binding. De pagina’s liggen mooi vlak als je het album openslaat. Waardoor er geen details verloren gaan van foto’s die over de binding lopen. De albums zijn daardoor ook zeer geschikt voor panorama-foto’s. Het fotopapier is stevig en voelbaar dikker. Als je denkt dat je voor zo’n luxe album diep in de buidel moet tasten, dan heb je het mis.

Voordelig

De albums van Top-fotoalbum.com behoren tot de voordeligste van Nederland. Daarmee zijn ze goedkoper dan veel aanbieders die albums leveren zonder fotopapier en Lay-Flat-binding. Top-kwaliteit voor een top-prijs dus!

Als beste getest

Niet voor niets is Top-fotoalbum.com recent nog als beste getest in een grote vergelijkende test met wel dertig aanbieders. Ervaar het zelf en download de eenvoudige software van Top-fotoalbum.com. Je kunt hiermee niet alleen je boek automatisch vullen met foto’s, maar je kunt ook zelf gaan schuiven met de indeling. Inzoomen, uitzoomen, bijsnijden, foto’s bewerken, het kan allemaal met de software voor Windows en Mac. Natuurlijk kun je ook zelf kiezen welke foto je voor- en achterop je omslag wilt hebben. Binnen drie werkdagen na je bestelling, heb je het album al in huis. Alles bij elkaar is Top-fotoalbum.com geschikt voor zowel beginners als professionals.

Ga naar Top-fotoalbum.com 

Hoe ziet jouw perfecte actieve vakantie eruit? Doe mee en maak kans op een actieve vakantie t.w.v. €1.500! Mede mogelijk gemaakt door Kras

Redactie

Redacteur

2 augustus - 2012

Reacties