Ga je op vakantie naar een land waar niet met de euro wordt betaald? Vertrouw dan niet alleen op je betaalpas en creditcard, maar zorg dat je ook buitenlands geld bij je hebt. Je kunt tijd en geld besparen als je dit online bestelt bij GWK Travelex. 

Als je op vakantie gaat buiten de eurozone is het altijd verstandig om lokale valuta mee te nemen. Vanzelfsprekend kun je je geld wisselen bij één van de 51 GWK Travelex vestigingen, maar jekunt het ook vooraf bestellen op hun website www.gwktravelex.nl.

Als je online je buitenlands geld bij GWK Travelex bestelt profiteer je van 0% provisie en de beste GWK Travelex koers. Voor online bestellingen geldt tevens dat de op de besteldatum geldende online koers wordt berekend, tenzij de koers in de vestiging op moment van afhalen voor de klant gunstiger is. Zo profiteer je altijd van de beste valuta koers.

Dankzij de recent gelanceerde gebruiksvriendelijke online bestelservice, kunnen reizigers snel en eenvoudig 39 meest gangbare valuta reserveren. Als je populaire valuta bestelt, zoals Amerikaanse dollars en Britse ponden, dan ligt de bestelling al de volgende dag voor je klaar. Heel handig is de mogelijkheid je bestelling op de dag van vertrek af te halen op Schiphol Airport of een regionale luchthaven als Eindhoven Airport of Rotterdam Airport. Uiteraard kun je de bestelling ook ophalen bij de GWK Travelex vestigingen op de grotere NS stations en in stadscentra.

Bestel dus je buitenlands geld online de volgende keer dat je op reis gaat.

Meer vakantie-inspiratie? Volg Zoover ook via Instagram, Pinterest en Facebook.

Redactie

Redacteur

25 juli - 2013

Reacties