Alles voor de kampeerliefhebber

Redactie - 31 mei 2021

Alles voor de kampeerliefhebber

Redactie - 31 mei 2021

In geuren en kleuren lezen over verrassende vakantiebestemmingen, de laatste kampeernieuwtjes en handige tips & tricks voor thuis, onderweg én op de camping? Dat doe je in ACSI FreeLife magazine! En omdat je als echte kampeerder een band opbouwt met je caravan, camper, vouwwagen of tent, is het logisch dat je daar dan ook alles over wil weten. Daarom staat het magazine iedere editie bomvol objectieve tests van kampeermiddelen.

 

ACSI FreeLife

Perfect voorbereid met ACSI FreeLife

De reis- en kampeerinspiratie in het magazine kun je nu extra goed gebruiken. Zodat je straks precies weet wat de mooiste plekjes zijn om naartoe te gaan. En die ga je zeker vinden, want de ACSI FreeLife-redactie verrast iedere editie weer met originele reisreportages over bestemmingen in binnen- en buitenland.

Ook testen ze zelf de nieuwste campers, caravans, vouwwagens, trekauto’s, tenten en accessoires. Op ACSIFreeLife.nl vind je elke dag nieuwe artikelen en video’s, zodat je nog beter op de hoogte bent van alles wat er speelt in de kampeerwereld. Kortom: alles voor de liefhebber van reizen en kamperen.

 

Speciale aanbieding: ‘3 voor 10’

Maak nu voordelig kennis met ACSI FreeLife magazine en krijg de komende drie nummers voor slechts tien euro*. Dat zijn honderden pagina’s aan inspiratie voor jouw volgende vakantie(s). Wat kun je zoal verwachten in het nieuwste nummer?

  • Kamperen steeds populairder
  • Een 100% elektrische camper, kan dat?
  • Fiets langs de wijngaarden van Zuid-Tirol
  • Hoe (ver)huur je het best een camper?
  • Win een vakantie naar Luxemburg

ACSI FreeLife

Wacht daarom niet langer en profiteer van deze unieke kennismakingsactie zodat jouw vakantievoorpret snel kan beginnen!

*Het abonnement stopt automatisch.