ACSI gidst jou naar de ideale camping

Redactie - 24 mei 2021

ACSI gidst jou naar de ideale camping

Redactie - 24 mei 2021

Kamperen is heerlijk, even helemaal eruit en niets hoeven. ’s Ochtends verse broodjes halen op de camping en dan lekker wat lezen, naar het zwembad of een fijne wandeling maken. Juist in coronatijd hebben steeds meer mensen het kamperen als dé ideale vakantievorm ontdekt. Maar de camping waar je verblijft moet wel bij je passen. En hoe vind je nu de juiste? Campingspecialist ACSI weet alles van ruim 10.000 Europese campings en helpt je graag op weg.

Jaarlijkse controle

‘Hoe komt ACSI aan al die campinginformatie?’, denk je misschien. Het antwoord is even simpel als bewonderingswaardig: een team van meer dan 300 ACSI-inspecteurs trekt er ieder voorjaar op uit om de campings te controleren op ruim 200 voorzieningen. Ze kijken bijvoorbeeld naar de staat van het sanitair, het zwembad en natuurlijk de kampeerplaatsen. ACSI bundelt deze informatie in zijn campinggidsen, die op deze manier ieder jaar betrouwbare en actuele gegevens bevatten.

zwembad op camping

De groene gids

Generaties kampeerders zijn opgegroeid met de vertrouwde, groene campinggidsen van ACSI. Daarin zie je in één oogopslag welke campings er bij jou in de buurt liggen. Waar in Europa je ook bent. Dus of je nu thuis achter de keukentafel op zoek bent naar een grote gezinscamping met zwemparadijs aan de Spaanse costa’s of juist rondtrekt door de Franse Provence en nog snel een rustige camping zoekt voor de nacht: ACSI helpt je met het vinden van de ideale camping. Er zijn verschillende landengidsen en bij aankoop krijg je ook toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Campings Europa-app. Zo heb je alle informatie ook altijd bij de hand op je smartphone of tablet.

ACSI EU gids

Vind je ideale camping in Europa

  • 7.950 campings in 29 landen
  • Alle campings jaarlijks gecontroleerd
  • Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart

 

De charme van kleine campings

Een vakantie op een kleine camping, dat is optimaal genieten van de natuur met vaak veel ruimte om je heen. Van overnachten in een olijfgaard in Italië tot een minicamping op de Veluwe, de keuze aan kleinschalige campings is groot. Kom heerlijk tot rust in het laagseizoen of kies voor een knusse, kindvriendelijke minicamping in de zomervakantie. Voor de gids ACSI Klein & Fijn Kamperen selecteerden de ACSI-inspecteurs meer dan 2.000 kleinschalige pareltjes in heel Europa. Bovendien vind je alle informatie ook terug in de bijbehorende ACSI Klein & Fijn Kamperen-app.

ACSI gidsen

klein & fijn ACSI gids

Genieten op kleine, sfeervolle campings

  • Meer dan 2.000 campings, jaarlijks gecontroleerd
  • Uitgekozen op sfeer, kwaliteit en gemoedelijkheid
  • Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart

Lang leve het laagseizoen

Buiten de drukke periodes om kamperen heeft zo zijn voordelen. Met name in het voorjaar en tijdens de nazomer zijn de omstandigheden vaak heerlijk. De natuur is op z’n mooist en het is iets rustiger op de toeristische plekken. En ook de overnachtingsprijzen liggen lager. Helemaal als je met de CampingCard ACSI-kortingskaart op pad gaat. Hiermee kampeer je namelijk altijd voor een van de vijf vaste lage tarieven op meer dan 3.000 campings. Je bespaart tot wel 60% per nacht! Alle deelnemende campings vind je in de bijbehorende CampingCard ACSI-gids of in de handige CampingCard ACSI-app. En (klein)kinderen tot en met vijf jaar, gaan op bijna 450 campings gratis mee.

Camping Card

CampingCard ACSI-gids

Duidelijke korting in het laagseizoen

  • Kamperen voor € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20, per nacht
  • Tot 60% voordeliger dan het normale overnachtingstarief
  • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings in Europa

Ben jij benieuwd met welke producten ACSI jou nog meer op weg kan helpen naar je ideale camping? Of wil je meer weten over de campinggidsen van ACSI? Kijk dan in hun webshop.