Zoover Deals: scherpe aanbiedingen voor een vakantie met tieners

Sabine Beekman - 17 juni 2022

Zoover Deals: scherpe aanbiedingen voor een vakantie met tieners

Sabine Beekman - 17 juni 2022

Ook helemaal toe aan vakantie, maar nog niets geboekt? Dan zijn de Zoover Deals écht wat voor jou! Want of je nu naar Spanje, Griekenland of Turkije wilt, met de Zoover Deals geniet jij supervoordelig van een vakantie naar een droombestemming. En dat met kortingen die oplopen tot wel 50%! Onderstaande Zoover Deals zijn volledig tiener-proof. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hotel met waterpark? Of diverse (water)sportmogelijkheden? En natuurlijk mag gratis wifi niet ontbreken! Zo beleeft echt het hele gezin een onvergetelijke tijd. Meer te weten komen over de Zoover Deals voor gezinnen met tieners? Je bekijkt ze hieronder.

Zoover Deal met tieners
Zoover Deal - Hotel Gala

Direct aan de hoofdstraat van Playa de las Américas vind je Hotel Gala. Dé locatie voor een vakantie met tieners. Niet alleen op de accommodatie valt genoeg te beleven. Door de ideale ligging zullen ze zich ook in de omgeving geen seconde vervelen!

Bekijk hotel
Aparthotel BelleVue Club
Zoover Deal - Aparthotel BelleVue Club

Voordelig ertussenuit met je gezin met tieners? Dan is Aparthotel BelleVue Club precies wat jij zoekt. Volop entertainment, een gamekamer, diverse sportfaciliteiten... Én het zandstrand van het bruisende Alcudia om de hoek. Kortom: een heerlijke vakantie voor iedereen!

Bekijk hotel
Zoover Deals voor tieners - Hotel Golden Taurus Park
Zoover Deal - Hotel Golden Taurus Park

In Hotel Golden Taurus Park staat oneindig veel waterpret centraal. Dit vakantieparadijs heeft namelijk niet alleen twee verfrissende zwembaden, maar ook een heus waterpark! Wij weten al waar de tieners de hele vakantie te vinden zullen zijn... En jijzelf stiekem ook.

Bekijk hotel
Zoover Deals met tieners - Hotel Lyttos Beach
Zoover Deal - Hotel Lyttos Beach

Zeg je ultieme luxe, dan zeg je Hotel Lyttos Beach. De all inclusiveformule zorgt er namelijk voor dat het je aan helemaal niets zal ontbreken. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze faciliteiten gehad... Ja, op deze droomlocatie staat uitgebreid genieten voor alle leeftijden centraal!

Bekijk hotel
Deze vijf hotels hebben het leukste animatieteam Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare
Zoover Deal - Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare

Voor een zomervakantie met sportieve tieners zit je helemaal goed in Hotel Iberostar Creta Panorama & More. Een ace slaan op de tennisbaan, een droomdoelpunt scoren in de voetbalgoal, of... Een schot in de roos met boogschieten! Op en top sport!

Bekijk hotel
Deze vijf hotels hebben het leukste animatieteam - Hotel Dream World Aqua
Zoover Deal - Hotel Dream World Aqua

Zit je te denken aan een vakantie met de tieners naar Turkije? Twijfel niet langer en kies voor Hotel Dream World Aqua! Door de all inclusiveformule kunnen ze hier namelijk de hele dag onbeperkt hun gang gaan. En ook jij hoeft je helemaal nergens zorgen over te maken!

Bekijk hotel
Hotel Aquaworld Belek by MP Hotels
Zoover Deal - Hotel Aquaworld Belek by MP Hotels

Hotel Aquaworld Belek is hét hotel voor de waterraten onder ons. Want of je nu eindeloos tegen elkaar wilt racen op de glijbaan, of zo lang mogelijk op de waterski's wilt blijven staan... Hier kan echt alles! Weet jij je tieners nog te verslaan bij een potje volleybal?

Bekijk hotel
Hotel Jaz Aquaviva
Zoover Deal - Hotel Jaz Aquaviva

Is jouw familie een echte duikfamilie? Dan beleef je in Hotel Jaz Aquaviva ongetwijfeld de vakantie van je leven! Hier spot je iedere dag namelijk de prachtigste vissen in de helderblauwe zee. En rust je vervolgens ultiem uit op het schitterende strand. Klinkt heerlijk, toch?

Bekijk hotel

Kun je maar geen genoeg krijgen van de Zoover Deals? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij de Zoover Deals speciaal voor een vakantie met baby’s of een vakantie met kleine kinderen! Met al die korting zit er namelijk ongetwijfeld een perfecte Zoover Deal voor jou bij. Meer weten over de Zoover Deals? Alles wat je wilt weten, vind je hier.