Deze campagne is afgelopen. We maken de winnaars onderaan deze blog bekend.


Heb jij ook zo genoten van de zomervakantie? En stiekem alweer een beetje heimwee naar die geweldige accommodatie, fijne omgeving of lieve locals? Tijdens de Beste Reisgenoot-campagne gaan we je helpen om dat vakantiegevoel vast te houden!

Win een vakantie naar de Canarische Eilanden

Met wie beleef jij de mooiste vakanties en avonturen? Wie verdient volgens jou de Zoover Award Beste Reisgenoot? Stuur jouw nominatie in voor 9 september 2018 via onderstaand formulier en maak samen met jouw reisgenoot kans op een droomvakantie naar de Canarische Eilanden t.w.v. €2.500! Als kers op de taart ontvangt de Beste Reisgenoot natuurlijk een officiële Zoover Award.

Vul in en maak kans!

Je kunt deelnemen tot en met 9 september 2018.

Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing.

Zoover Awards

In januari 2019 vinden de Zoover Awards voor accommodaties weer plaats. Dan ontvangen de populairste campings, hotels, B&B’s en andere accommodaties op Zoover een felbegeerde Zoover Award. Heel 2018 kun je jouw favoriete accommodatie aan zo’n Award helpen door een review achter te laten op Zoover. Tijdens de ‘Beste Reisgenoot’-campagne maak je wekelijks kans op €250,- vakantiegeld bij het insturen van een review. En wist je dat je naast accommodaties ook bestemmingen en bezienswaardigheden kunt beoordelen?

Winnaars

De winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden wekelijks hieronder bekendgemaakt.

  • Winnaar €250 vakantiegeld week 33: Henriet Besselink
  • Winnaar €250 vakantiegeld week 34: Marielle van Doorn
  • Winnaar €250 vakantiegeld week 35: Henk Kiel
  • Winnaar €250 vakantiegeld week 36: Jeroen Vliem
  • Winnaar Beste Reisgenoot en vakantie naar de Canarische Eilanden t.w.v. €2.500: Gert-Jan van Lier, opgegeven door Wendy van Lier
Stem op jouw favoriete reisorganisatie en maak kans op een boodschappenpakket t.w.v. €2.000! stem nu button

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

13 augustus - 2018

Reacties