Hoera, ze zijn er… De Zoover Acties! Dat betekent voor jou de beste deals voor de mooiste hotels, lekkerste vakanties, gezelligste stedentrips én tofste shoppingtrips. Elke week zijn er nieuwe acties met geweldige pareltjes. Zo maakt Zoover het je wel heel gemakkelijk om de beste aanbiedingen te boeken. Dat scheelt je urenlang zoeken en struinen op internet. Die tijd kun je dan besteden aan de voorpret en voorbereidingen voor je reis. Veel plezier!

Stedentrips voor een mooi prijsje

Ja! Stedentrips, heel veel stedentrips! Naar Porto bijvoorbeeld. Een heerlijke Portugese stad om lekker te dwalen en te genieten van de fijne sfeer. Maar ook fijne steden in Nederland komen in de actieweken voorbij. Net als Venetië, Rome, Krakau en Valencia, om er maar een paar te noemen.

Wat dacht je van een stedentrip naar Valencia incl. vlucht en ontbijt voor €149? De stad waar je heerlijk kunt eten, shoppen én naar het strand kan!

Complete vakanties

Een weekje naar de (winter)zon, een schitterende vakantie in de natuur, een ontspannende wellness-trip. Bedenk het maar en je komt het tegen in een van de weekacties. En de bestemmingen? Van dichtbij tot verder weg: keuze genoeg! In de winterzonaanbiedingen zit ook het heerlijke Sardinië. Boek je fly & drive al vanaf €429 per persoon!

Oh, en laten we Marrakech niet vergeten. Al vanaf €309 boek je een rondreis door Marokko waar cultuur, historie en architectuur elkaar afwisselen. Niet alleen cultuur- maar ook shopliefhebbers kunnen hun hart in deze koningsstad ophalen: duik in een van de souks waar je alles kunt kopen. Van kippen tot kruiden en van tasjes tot tapijten. Duizend-en-een-dingen in een duizend-en-een-nacht stad!

Niks meer missen

Hou de Zoover Acties  goed in de gaten. En wil je al vooraf op de hoogte zijn van de nieuwe weekacties? Dan kun je je altijd hier aanmelden voor de nieuwsbrief. Bel je lief, vriendin, zus of moeder (of allemaal) en ga er met de Zoover Acties lekker voordelig tussenuit.

Uitgelichte berichten

Madeleine

Redacteur

24 december - 2019

Reacties