Heb jij ook zo’n zin in een kerstvakantie in winterse sferen? Maak deze periode nog leuker met één van deze originele activiteiten. Wat denk je van een High Wine & Tasting op vijftig meter hoogte in een heuse arrenslee? Wij mochten van Santa in the Sky deze unieke beleving weggeven!

Beeld: RTV Oost

Winterpret bij het IJsbeeldenfestival

Wow, je zult ogen tekort komen op het ijsbeeldenfestival in Amsterdam. Winnie de Pooh, Jungle Book, Game of Thrones en A Christmas Carol: ze komen allemaal tot leven in schitterende sculpturen. Met zoveel moois zijn de kinderen niet meer weg te slaan uit het winterwonderland. Tel daar bij op een kinderplaza waar ze onbeperkt gratis kunnen genieten van kermisattracties, een stoere ijsglijbaan en het speciale kindercafé. Zelf bestel je een lekkere glühwein op het gezellige terras met uitzicht op de kinderen. Een heerlijk dagje uit in een sfeervolle winterse omgeving. Trek je winterse kleding aan en gaan!

 

Beeld: Christmaholic

Sprookjeachtige kerst bij de Winter Efteling

Samen spelen in het prachtige ijspaleis, dansen tijdens het Winterfeest van de sneeuwprinses of opwarmen bij het vreugdevuur met herkenbare kerstliedjes. De Winter Efteling is een sprookjesachtig mooi uitstapje voor het hele gezin. Met besneeuwde dennenbomen en jouw favoriete attracties met vrolijke kerstverlichting, kom je hier in de ultieme kerstsfeer. Wil je na een geweldige dag in het park dit gevoel nog even vasthouden? Boek dan een overnachting in het Efteling hotel of één van de vakantiewoningen. Dit zal je niet snel meer vergeten!

Beeld: Dickens Festijn Wintelre

Kerstmarkten in Charles Dickens stijl

Zeg je kerst, dan zeg je Charles Dickens. Het klassieke kerstverhaal met Scrooge en Oliver Twist in de hoofdrol komt ieder jaar weer tot leven. Ook in Nederland. In verschillende steden zijn geweldig leuke kerstmarkten rondom dit thema opgezet. Speel dit jaar ook een rol in dit fascinerende kerstverhaal met een bezoek aan de kerstmarkten in Drunen, Deventer of Lemmer. Meer weten over kerstmarkten in Charles Dickens stijl? Lees dan dit blog. Laat je inspireren en maak je op voor een dagje uit in echte kerstsfeer.

Een culinair HOOG-standje voor twee in een…arrenslee!

Droomde jij als kind van een ritje met de kerstman in zijn arrenslee? Die wens kun je nu in vervulling laten gaan! Want wat denk je van een High Wine & Tasting op vijftig meter hoogte in een heuse arrenslee? Wij mochten van van Santa in the Sky deze unieke beleving weggeven! Deze ervaring mag met recht een culinair HOOG-standje worden genoemd.

Ga jij nog originele kerstactiviteiten ondernemen deze vakantie?


Genieten van de pracht en praal in de Winter Efteling? Koop je tickets met korting met deze speciale aanbiedingen en kortingsbonnen!

Schrijf een review en maak kans op een reischeque t.w.v. €400!

Uitgelichte berichten

Robin

Redacteur

6 december - 2017

Reacties