Laagste prijsgarantie

8FantastischScore uit 252 reviews

Ruimte

Super verblijf
Door Md2018 op 17-12-2018

Aangenaam verblijf gehad in een ruim appartement (2 personen) met voorbeeldige uitrusting. Niet-rokers appartement, met mogelijkheid om te roken op het terras. Het park is ruim en rustig. Het midden van het park wordt gedeeltelijk heraangelegd met een vijver. Verwacht dat dit mooi gaat worden. Vriendelijke ontvangst. We komen zeker nog eens terug.

Goed uitgerust appartement vlak bij het strand
Door C.V. op 06-11-2018

Proper opgeleverd en goed uitgerust appartement met goede ligging op wandelafstand van het strand. In de buurt: bakker, broodautomaat, kruidenier, restaurants, …. privé parking. Goede prijs en verzorgde informatiebrochure. Voor herhaling vatbaar.

Très bon établissement au prix intéressant
Door Frederic op 20-10-2018

L'appartement était très bien équipé et propre avec une très bonne litérie. Sa situation est idéale pour faire du tourisme. Accueil souriant et efficace. Wifi performant. Parc bien entretenu.

Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)

Comfortabel appartement in zeer groot park
Door Freddy op 21-09-2018

Het park is naar huidige standaarden buitengewoon groot. Dit draagt bij tot de rust en de ontspanning. De appartementen zijn gelegen in een charmant gebouw (Dahlia) dat typisch is voor de architectuur van De Haan. Het comfortniveau is vergelijkbaar en zelfs beter dan de gemiddelde hedendaagse standaard: zo is er wifi in het appartement, de parking was gratis en de uitrustingslijst buitengewoon volledig. Het appartement werd proper opgeleverd. De ligging is vlak bij het strand; de duinen zijn er beschermd en er zijn geen lelijke gebouwen zoals elders aan de kust. Verder moet ik vermelden dat de boeking vlot is verlopen, de incheck procedure was snel en probleemloos, het contact met de eigenaar en de afspraken rond de ontvangst waren perfect geregeld. Er werd ook absoluut niet moeilijk gedaan over de terugbetaling van de waarborg. Wij komen zeker nog eens terug want ons verblijf was veel tekort!!

Mooie flat met ideale ligging
Door Jan op 10-09-2018

Onze flat was mooi en voorbeeldig ingericht. Ideale ligging aan het strand. Competitieve prijs. Waarborg werd snel terugbetaald. Aanrader,

Zeer mooi appartement met goede ligging
Door Paula op 02-09-2018

Het appartement was gelegen op de begane grond wat ik een voordeel vond. Er lag een mooi tuintje voor ons terras en dit was handig want we hadden ons hondje meegebracht. Het appartement was gerenoveerd, werd proper opgeleverd en is voorbeeldig uitgerust (o.a. zeer uitgebreide keuken met alle toestellen die nodig zijn). We hadden een gratis parkeerplaats. De ontvangst is hartelijk. Er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid (brandblusser, branddetector,..). In de buurt zijn enkele restaurants, bakker met broodautomaat, buurtwinkel... De ligging is zeer goed want je bent dicht bij het strand en de kusttram. Er zijn vele mogelijkheden om iets te gaan bezichtigen. De prijs valt zeker mee en de waarborg werd snel terugbetaald. We komen zeker nog eens terug en kunnen dit appartement sterk aanbevelen.