Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- mia meutermans25-11-2013
zeer aangenaam verblijf
ik was zeer graag in het appartement , mooie lichte ruimtes, veel comfort, veel materiaal ter beschikking ( boekjes, dvd's, info over streek...) . Eerst vond ik het wat ver af van de zee maar bij nader inzien ben je ook snel op het strand, via de duinen of via de brug wat verderop.
- Ria, Jos en Maartje Steuten09-07-2012
Fantastisch appartement!
Wij hebben genoten van dit mooie appartement met zijn fantastisch uitzicht over de duinen en de zee. Het is voorzien van alle (keuken) apparatuur, mooie inrichting, royale kamers en badkamer; met andere woorden: alles wat een mens nodig heeft voor een geweldige vakantie aan zee.....
- Heidi Van Laere25-04-2012
Fantastisch verblijf
We hebben erg genoten van dit weekje aan zee, in dit zeer comfortabel appartement! Het is super kindvriendelijk (2 TV's , DVD's, video's, speelgoed) Ook de 2 fietsen mét kinderzitje hebben we goed kunnen gebruiken. Er liggen ook fiets-en wandelroutes van de streek, erg handig! In de zeer nabije buurt is er een kindvriendelijke brasserie met binnen-e, buitenspeeltuin, en zeer prijsvriendelijk.
- fam. dijkman01-12-2010
Vervelende afloop.
Het appartement ligt op de derde etage en heeft een mooi uitzicht. De inrichting is prima. De kachels zijn niet goed te regelen waardoor het bloedheet is, Na afloop van onze vakantie hadden wij het hele appartement geboend en gedweild, maar dit was niet goed genoeg voor de eigenaresse, Zij hield een deel van de borg in. Erg kinderachtig, want alles was keurig.
Appartement Goldsands info
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- AdresgegevensDriftweg 179, 8420
eigenaar, 01-07-2011
Ik vind het erg jammer dat je er een bittere nasmaak aan over gehouden hebt, jammergenoeg, of beter gezegd gelukkig is iedereen naast u wel tevreden en we vinden het jammer dat u als enige referentie ons appartement zo naar beneden trekt.