Moortelkenshoeve
- Waardering
Bed & Breakfast info
- Draadloos internet
- Speeltuin
We hebben de beste aanbieders voor Bed & Breakfast Moortelkenshoeve voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieHet Annekesnest
Bed & BreakfastFenomenaal122 reviewsPrachtige kamers Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Jo Billion04-08-2015
Vriendelijke eigenaars
Hebben hier een nachtje geslapen omwille van een huwelijk in de buurt. We konden vroeger aankomen zodat we op tijd op de plechtigheid waren. Vervolgens hadden ze een taxi geregeld en die taxi bracht ons 's nachts ook weer terug. De nachtelijke rit deed de taxi om de eigenaars te plezieren, normaal gezien werkt hij niet meer 's nachts.
Vervolgens goed geslapen en een lekker uitgebreid ontbijt gekregen.- Ligging
- Claudia08-10-2013
Zeer tegenvallend
Omschrijving op site is onvolledig en niet correct. Splitlevel kamers liggen op 1e verdieping, dus iemand die niet trap kan lopen, ziet pas bij aankomst, dat je de kamer niet kunt bereiken (en moet dan per plekke een ander onderkomen zoeken, maar betalen moet je wel). Interieur zeer ouderwets en weinig sprankelend. In een zespersoonskamer slechts 2 fauteuils, is een onvolledige zithoek. Douche en toilet zijn niet op de kamer, maar op de gang. Tekst op site is ook hier niet correct. Ook is het complex niet rookvrij en zeer gehorig. Gasten naast ons rookten wel op de kamer en dat drong door alle kieren heen. Uitzicht op tuin is dus alleen wanneer je naar beneden kijkt, want kamers liggen niet, zoals je wel denkt en hoopt, aan de tuin, maar op de eerste verdieping. Douche heel krap, waardoor voor zwaarlijvigen moeilijk toegankelijk. Het ligt heel landelijk en hoort bij een boerderij, dus houdt rekening met serieuze mestgeur en de nodige vliegen. Keuken gedeeld met andere gasten.
- Fam Hakkeling09-09-2009
gastvrij, netjes en vriendelijk
Prima plek om te overnachten als je naar Plopsaland de Panne wil( 30 min) Het is schoon, en het ontbijt is prima. Ook een rondleiding op de boerderij is leuk met kinderen. Bedden zijn al voorzien van linnen en dat is prettig. echt prima prijs kwaliteit verhouding.
Bed & Breakfast Moortelkenshoeve info
Het complex