/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02740000-02749999%2FE2744326.jpg)
Ambassadeur
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02040000-02049999%2FE2049581.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02040000-02049999%2FE2049579.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02990000-02999999%2FE2996911.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02990000-02999999%2FE2996913.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02990000-02999999%2FE2996912.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Ambassadeur voor je op een rij gezet:
Ambassadeur
Recent gerenoveerde kamer in hartje Oostende met alle noodzakelijke toebehoren. Onze kamer lag aan de rustige achterzijde van het hotel. Lekker ontbijt met cava. Alles op wandelafstand: zee, winkels, horeca, trein, tram, bus ... . Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijs/kwaliteit.
Personeel gematigd vriendelijk (bij aankomst ok, maar eens daar... kan er weinig af)Gerenoveerde kamer aan de voorzijde is prima, maar jammer geen balkon... Helaas hadden de vorige bezoekers kous over rookmelder gebonden, deze was door poetsvrouw niet weggehaald (poetsen ok??)Huisdieren welkom, jammer van € 10 voor een mini hond die in een bench slaapt!Geen parking, staat nochtans op de website!!Ligging maakt veel goed, alsook lekker ontbijt dat buiten kon genuttigd worden!
Een leuk en centraal gelegen hotel in Oostende op mooi plein De keuken is Heel goed en heel vriendelijke bediening. De matrassen waren te zacht maar die worden vervangen in eind januari 2020. De kamer standaard zijn zelf goed en pas gerenoveerd , douch en bad en geen smalen kamers Het restaurant van het hotel is uitstekend. je moet wel reserveren . De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam
Ambassadeur
Met twee levensgezellen, normaal tijd van je leven... 1weekend... 20min te laat voor reservatie, ons geëxcuseerd voor het te laat komen.. een uitbrander gekregen desondanks onze excuses... Ik ga al 20 jaar naar Oostende, de eerste keer naar Ambassadeur, nooit meer... Gaan naar ander hotel, altijd vriendelijk en correct.
Wel: * vriendelijke ontvangst * de ligging van het hotel is mooi 10 minuten v/h strand en 2 min v/h centrum *ontbijt is oké *hygiëne acceptabel *nette kamer met grote badkamer *je kan gemakkelijk met de trein naar Brugge in 11 minuten sta je op het station. 9 euro p.p. * Gratis in het Maria Hendrikapark parkeren 14 loopminuten v/h centrum Niet: *de bedden zijn doorgezakt *de entree is s'nacht stikdonker *toiletten onder het hotel zijn alleen verlicht als het restaurant open is anders moet je met een zaklamp van je gsm de weg zoeken. *de sauna in alleen verlicht in het halletje, je zit in het donker, het is overigens niet aan te raden, schandalig dat je daar 10 euro p.p. voor moet betalen. Niet doen. Het zat bij ons in het arrangement. Sfeerloos en koud en oud. *je kan niet de cv aanzetten als het in de ochtend fris is *prijs kwaliteit onder de maat *service is redelijk, hebben geen idee wat ze aanbieden
Fijn verblijf gehad in zonovergoten weekend dat eindigde in noodweer.Prima kamer en badkamer en gelegen vlakbij strand en uitgaansleven.Zachte matrassen hinderden ons niet.Heerlijke belegde broodjes vlakbij.( Charcuterie Mazure kapellestraat ),Poolse/Russische supermarkt om de hoek. Veel gewandeld en uitgegaan oa bij café Manuscript en The Spanish Inn .Goed verblijf geweest ,fijn hotel.Vriendelijke receptioniste.
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |