Laagste prijsgarantie

We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark Jonckershof voor je op een rij gezet:

8.3FantastischScore uit 70 reviews

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan
Meer vakantiepark info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

70 Reviews over Jonckershof

• 7kasper26-02-2021

Voor herhaling vatbaar

• Super proper bij aankomst- Fris hedendaags meubilair- Ruim voldoende servies, glazen, bestek- Kwaliteitsmatrassen- Goede wifi- Heel vriendelijk personeel- Perfect stil ’s nachts- Mooi onderhouden park- Zeer goede ligging, op zo’n 300 meter van het strand- Verwarming in de badkamer ontoereikend, het toestel blaasde amper 1 minuut warme lucht en stopte steeds opnieuw. Technieker bracht een ander verwarmingstoestel, zelfde verhaal. We hebben dan zelf een toestel bijgekocht en zo werd het comfortabel warm in de badkamer- De 4 speeltuintjes stellen teleur (maar het strand vlakbij compenseert dat ruimschoots)- TIP : zelf thermos meebrengen, anders moet de koffiezet blijven opstaan
    • 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 3Kindvriendelijk
    • 3Activiteiten
    • 10Hygiëne
  • 10A. Herberts26-09-2020

Mooie locatie

De bungalow is van alle gemakken voorzien. Het park ligt op loopafstand van het strand waar ook leuke winkels zijn. Het ligt vooral heerlijk rustig. Wij hadden een 4 persoons bungalow.

• 9Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 9Kindvriendelijk
    • 10Onderkomen
    • 10Hygiëne
  • 7Kim18-07-2018

Toppie👍

Mooi net huisje. Zeer goede ligging naar het centrum van Westende en de zee. We hebben genoten en komen vast nog eens terug👍

• 5Kindvriendelijk
    • 5Activiteiten
    • 9Onderkomen
  • 8jozetcorstjens20-03-2018

fantastisch

Westende ligt ongeveer in het midden van de Belgische kust, je kunt gemakkelijk naar boven (Knokke)of onder( de Panne). We hadden goed weer, de kust tram was een uitkomst.

• 8Service
    • 7Kindvriendelijk
    • 7Activiteiten
  • 8Jansjes13-02-2018

Wel voor herhaling vatbaar!

Het park ligt op loopafstand van het strand waar ook winkels zijn. Het ligt vooral erg rustig. Wij hadden een 4 persoons bungalow. De bungalows zijn geschakeld. Ik vond dat we zeker privacy hadden. De bungalow is van alle gemakken voorzien. Het meubilair is wel wat verouderd. De vloer was niet schoon. Ik heb maar een rubber bezem en allesreiniger gekocht om zelf de vloer te dweilen, maar echt veel schoner kreeg ik het niet! Er stond wel een stofzuiger. Ideaal met zand wat de kids en de honden mee naar binnen namen. Ook het bed was niet schoon. Beddengoed zag er schoon uit, maar rook niet fris. Het bed sliep wel heerlijk! Met een paar kleine aanpassingen zouden ze de bungalows zoveel mooier kunnen maken! Haal vooral al die verschillende schilderijen weg en verf de muren met een fris kleurje.... De kids en onze honden hebben genoten. Wij dus ook! We gaan zeker nog eens terug.

• 9Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 7Kindvriendelijk
    • 7Onderkomen
    • 7Hygiëne
  • 8Bianca17-08-2017

perfect

dichbij zee heerlijk uitwaaien matrassen mogen wel worden vervangen

• 1marc vanzonhoven09-07-2017

parking

Ik huur al verschillende jaren een parking,nu weer van 24 juni tot 16 juli,vrijdag 7 juli ben ik een uurtje weg van mijn parking,kom ik terug en staat er een auto op mijn parking,nu 9 juli staat hij er nog steeds,waarom moet ik betalen voor parking als anderen uw parking innemen,receptie geeft gewoon andere parking en briefje achter ruitewisser,voor mij nooit nog jonckershof!

• 1Service
    • 2Kindvriendelijk
    • 1Activiteiten
    • 7Hygiëne
  • 6Mw. Corvers13-05-2016

Rustig park

Plus punten waren: echt kort bij zee, de zeer centrale ligging, de rust op het park, genoeg keuken benodigdheden, comfortabele bedden en comfortabele huiskamer. Min punten waren: huisje was niet schoon: o.a. lades in de keuken, vloer, douche en tafel en kast. Ligstoelen waren beschimmeld. Dat was erg jammer want het was prachtig weer.

• 7Ligging
    • 6Service
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 6Kindvriendelijk
    • 5Activiteiten
    • 7Onderkomen
  • 9Dierckx14-09-2015

Fantastisch

prima gelegen,rustig en toch op wandelafstand van het centrum en het strand. Mooi ingericht huisje. De hond vond het er heel leuk. :-)) . Volgend jaar boeken we voor een hele week.

• 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Onderkomen
  • 8hg12-08-2015

fijn , rustig park

we waren te vroeg gearriveerd en hebben ons toch bij de receptie gemeld. Direct werd er gekeken of de bungalow al klaar was. onze bungalow was al klaar en we mochten er meteen in. het was een ruime bungalow. we hadden een perfect plaatsje gekregen, direct bij onze auto . ook lagen we kort bij het strand. een fijn , rustig park. alleen de kosten voor de energie en het waterverbruik waren enorm. € 40,00 voor 3 personen voor 1 week

• 10Service
    • 8Kindvriendelijk