Ter Zaele

We hebben de beste aanbieders voor Ter Zaele voor je op een rij gezet:
Ter Zaele
Ik heb alleen minpunten, hele oude en kapotte meubels, het stinkt en ligt in de ver buiten de stad, het is zeker geen 4 sterren maar een 2 sterren hotel, dit hotel mag niet meer kosten dan 65 euro inc ontbijt Ik zou dit hotel niemand aanraden
De ligging was perfect voor onze fietstocht. We werden vriendelijk ontvangen . Nette kamers met terrasje en mooi uitzicht op de tuin (met konijntjes)😉. De douche was niet zo praktisch.
We werden hartelijk ontvangen. Het hotel is iets gedateerd maar netjes en schoon. Voor kinderen ook prima geschikt. Voor een drie sterren hotel perfect. Voor huisdieren zeer geschikt. De ligging is prima. Dicht bij Knokke en dicht bij Brugge.

Ter Zaele
Een gemoedelijk hotel met fietsenstalling voor je eigen fiets en voldoende laadpunten voor een E-bike in een omgeving met vele fietspaden. Brugge en Knokke liggen op fiets-afstand. Het ontbijt is goed en het eten in het restaurant is uitstekend. De kamers zijn ruim en wat gedateerd, maar schoon. Elke dag schone handdoeken en schoongemaakt sanitair. Verwacht geen 5-sterren voorzieningen als je voor een 3-sterrenhotel boekt en betaalt. Dit hotel is zijn prijs meer dan waard.
Hotel ter Zaele in Knokke is een fantastisch en rustig gelegen familiaal en hondsvriendelijke plek om zalig tot rust te komen , op korte auto afstand van zowel het mondaine Knokke als het natuurvriendelijke Nederlandse Cadzand; het aanpalende uitstekende restaurant is een topper , ook al omdat je na de maaltijd meteen te voet naar je kamer terug kan
Huisdieren | Beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |