3OnvoldoendeScore uit 34 reviews

Ter Zaele

3OnvoldoendeScore uit 35 reviews

Heel slecht
Door Mary op 15-05-2023

Ik heb alleen minpunten, hele oude en kapotte meubels, het stinkt en ligt in de ver buiten de stad, het is zeker geen 4 sterren maar een 2 sterren hotel, dit hotel mag niet meer kosten dan 65 euro inc ontbijt Ik zou dit hotel niemand aanraden

Goede prijs kwaliteit en gastvrij.
Door Monique & John op 23-04-2018

De ligging was perfect voor onze fietstocht. We werden vriendelijk ontvangen . Nette kamers met terrasje en mooi uitzicht op de tuin (met konijntjes)😉. De douche was niet zo praktisch.

Zeer gemoedelijk en vriendelijk, een aanrader!
Door Familie Kienhuis op 03-09-2016

We werden hartelijk ontvangen. Het hotel is iets gedateerd maar netjes en schoon. Voor kinderen ook prima geschikt. Voor een drie sterren hotel perfect. Voor huisdieren zeer geschikt. De ligging is prima. Dicht bij Knokke en dicht bij Brugge.

Ter Zaele

Value for money, zeer klantvriendelijk
Door A. Hofman op 03-08-2016

Een gemoedelijk hotel met fietsenstalling voor je eigen fiets en voldoende laadpunten voor een E-bike in een omgeving met vele fietspaden. Brugge en Knokke liggen op fiets-afstand. Het ontbijt is goed en het eten in het restaurant is uitstekend. De kamers zijn ruim en wat gedateerd, maar schoon. Elke dag schone handdoeken en schoongemaakt sanitair. Verwacht geen 5-sterren voorzieningen als je voor een 3-sterrenhotel boekt en betaalt. Dit hotel is zijn prijs meer dan waard.

absolute aanrader voor gastronomen met honden
Door sonja Theuns op 22-05-2016

Hotel ter Zaele in Knokke is een fantastisch en rustig gelegen familiaal en hondsvriendelijke plek om zalig tot rust te komen , op korte auto afstand van zowel het mondaine Knokke als het natuurvriendelijke Nederlandse Cadzand; het aanpalende uitstekende restaurant is een topper , ook al omdat je na de maaltijd meteen te voet naar je kamer terug kan

Aangenaam hotel dichtbij kust en hinterland
Door christel de deyne op 04-05-2016

Gezellig verblijf op toplocatie. Vriendelijke gastvrouw die tips geeft voor excursies en uitgebreid ontbijt.

Huisdieren

Room service