Hemelsgoed
Villa info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieRust op de Kust - Villa 10 pers - 4 slpk - 2 badk
Niet beschikbaar0 reviews Ga naar accommodatie
- Familie van 511-04-2015
Een aanrader van formaat
De naam is het meer dan waard "Hemelsgoed", wij zijn goed ontvangen en voelde ons gelijk thuis, wij zijn een gezin met 3 kindjes tussen 4 en 6. De accommodatie heeft echt alles wat je nodig hebt en meer. Lekker luieren in de jacuzzi 38°of zwembad 28° of zweten in de sauna, buiten terrasjes en ook een overdekt terras speelweide met kleine goal en petanque. Je bent maar 40 km van de kust verwijdert en je hebt binnen een straal van 10 km alles wat je wil voor de kleintjes kinderboerderijen in en outdoor speeltuinen en parken. En voor de koppels is Brugge op een steenworp van de Villa. Wij keren zeker weder.
- Van Den Brande25-09-2013
Super vakantie.
Het is meer een welnesshuis dan een vakantiehuis. Erg genoten van alle luxe terwijl de kinderen nooit genoeg kregen van het zwembad. Prachtige omgeving, te bereiken met fiets of auto, te voet iets te ver om in de natuur te zitten. Bulskampveld geweldig om te spelen of te wandelen of gewoon om te chillen. Bakker in het dorp is ook geweldig, alsook het winkeltje traiteur. Onze kinderen van 14,11 en 9 vonden het de beste vakantie ooit.
- Nathalie06-04-2013
que du bonheur
une villa de rêve pour un séjour magique ! Que dire sinon que nous avons passé un magnifique séjour . accueil chaleureux des propriétaires, prestations de qualité , jaccuzzi, sauna, jardin, aménagement tout est parfait! On a hâte d'y retourner !!!
- Wietske Doreleijers19-02-2013
Zeer netjes!!!
Met 8 personen zijn wij hier van vrijdagmiddag tot zondagavond geweest. De accomodatie is zeer goed verzorgd en ingedeeld. Alles wat je je wenst is aanwezig. Wij hebben de jaccuzzi en de tafeltennistafel maximaal gebruikt! Een pluspunt zou nog geweest zijn als het zwembad ook in gebruik genomen kon worden in de winter. En er zitten geen sloten op de deuren van toilet en badkamer, maar dit wordt in de toekomst verholpen hebben wij ons laten vertellen. Wij hebben genoten!
- ben03-12-2012
Aanrader
Mooi weekend gehad. Zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaren, prachtig huis, heerlijke bedden,geweldige jacuzzi/sauna. Brugge prima bereikbaar vanaf het huis. Wij waren met 8 gasten (23-25jr) en hebben hier een uitstekend weekend gehad. Absoluut aan te raden!
- suzan Wit17-09-2012
- VaatwasmachineBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensMolleree 43, 8020