Bladelijn
- Waardering
Hotel info
- Restaurant
- Speeltuin
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- steven07-03-2016
fantastisch, lekker eten en kindvriendelijk
- van schuerbeeck mariette05-08-2013
LEUKE LIGGING-Aangenaam fietsen
Uitstap met ouders e 2 volwas kinder en partner en 2baby's. 3 kamers geboekt. Kamer 3 (ouders) al stoffig bij aankomst(chips en zeer veel honden-katten-haar) op stoelen. GEEN dekbed, wel wollen dekens, die vies zijn en niet proper zijn! Kamers worden 3xper week gereinigd (dwz, eventueel vervangen handdoeken), STOF en vuil dat er lag, blijft liggen, ook tot de volgende klant eraan komt. Vuilbakje badkamer blijft vol!Geen verduistering in de kamers, wel stil (zoals thuis). BED= smal en zeer harde matras. Buitendeur beneden geeft veel lawaai (=kamer 2)-kamer 2 GEEN TV-te ontvangen. Zeer vuil en beschimmeld douchegordijn. Vloer ook zeer vuil.Kamer 1= zeer vuile vloer (baby)= pikzwart na efkes rond te kruipen. Zeer veel te onderhouden-terras buiten oneffen, in zeer slelchte staat- Bediening ZEER KOEL-BLEVEN 4 NACHTEN maar kregen nooit een luchpakket, ook geen voordeelpas voor westhoek. ETEN: ontbijt: in orde- DINER:Lekkere alledaagse kost, met veel dank aan de gastvrouw- KAN BETER
- dina_courant16-05-2013
Een jaarlijks weerzien
Elke paasvakantie genieten wij van enkele dagen vakantie bij Bladelijn. De kinderen kijken er altijd enorm naar uit en we krijgen ze amper mee op uitstap. Ze willen liefst op de hoeve blijven. De mogelijkheid om picknick te reserveren is een pluspunt. Het avondeten is altijd heel lekker: soep, hoofdschotel met veel groenten, zelfgekweekt vlees en een megadessert, het is echte Vlaamse kost en hetgeen kinderen altijd eten. De speelruimte waar de kinderen (ook samen met de kinderen van de eigenaars) kunnen spelen als de ouders even rusten, aperitief nemen en uitstapjes voorbereiden is een luxe. En de rust en stilte rond het gebouw en 's nachts zijn zeer aangenaam. Het is een mooie omgeving, met veel biodiversiteit (zeldzame en minder zeldzame vogels, eenden, kikkers...). Wij voelen ons er alleszins al heel erg thuis en kijken samen met onze 3 kinderen steeds weer uit naar ons jaarlijks verblijf.
- Cauwenbergh24-06-2012
Stil genieten
Leuk verblijf in een zeeeeer stille omgeving. Lekker eten ( s'avonds gewoon maar zeer lekker ) Het ontbijt was gewoon heerliijk en het lunckpakket mocht je zelf samenstellen, dit is zeker ook een pluspunt. De nachtelijke stilte is een groot voordeel in dit hotel. Mooie fietsomgeving .
- Josée uit Relegem17-08-2011
- Dina & Jan25-03-2011
Een aanrader om met kindern te verblijven
Heel rustig gelegen, niet ver van toeristische plaatsen. Het ontbijt was voldoende, basic en lekker. Het avondeten was vlaamse kost met voldoende groenten. Bediening is niet zoals in een stijf hotel, maar met kinderen is dat alleen maar een pluspunt! De kinderen hadden een grote speelruimte naast de eetzaal en konden er naar hartelust spelen zonder de mensen te storen. We konden met 4 op 1 kamer en daarbij een babybed voor de kleinste. Badkamer was klein maar alles wat men moet hebben is aanwezig. Prijs kwaliteit is dit zeker een goede verblijfplaats. Enige minpuntje: de vegetarische keuken is er nog niet gekend.
- koi120605-01-2011
niet voor herhaling vatbaar