Hotel Escapade
- E-mailadres[email protected]
- WebsiteHotel Escapade
- nikolas28-10-2014
Degelijk 3* hotel
Degelijk 3* hotel met vriendelijke eigenaars en lekker ontbijt. Op 75m van het strand. Kame viel een beetje tegen door de rookgeur, wrs van de vorige logee en er was geen mogelijkheid te verluchten. Al bij al een goed hotel voor een kort verblijf. In de buurt zelf is er weinig te beleven.
- Patrick van Rumste16-10-2011
leuke plek om een weekenje uit te blazen
Wij waren hier met de fiets in groep naar toe gekomen. Bij de aankomst liet de patron ons direct toe de fietsen af te spuiten, gezien zij door het slechte weer onder het slijk hingen. de verdere dienstverlening was gedurende dit weekend op hetzelfde niveau. Het ontbijt en de half pension formule waren zeker van een goed niveau. Wij keren volgend jaar terug !
- Nijholt01-07-2011
Fantastische plek dicht bij zee
Hotel Escapade is een plek om naar terug te keren. Heti hotel ligt op loop afstand van de zee. Het enige nadeel is dat het hotel aan een vrij drukke weg ligt. Dat kan overlast geven. Echter als je de ramen van het hotel sluit heb je daar geen last van. In het hotel zijn huisdieren toegestaan persoonlijk vind ik dat niet hygienisch (in de hotelkamers ligt vloerbedekking) Ik heb echter geen huisdieren in het hotel gezien. Het ontbijt is goed. Er is genoeg keuze. De service is goed. Men staat altijd voor je klaar. De kamers zijn ruim, netjes en schoon. In De Haan zelf is weinig vertier. Voor wie van rust, strand en zee houdt is dit een ideale plek. Kortom een plek om naar terug te keren!! super
- cookiesdoos21-07-2010
Gewoon goed, en vriendelijke service
Aan sommige elementen van de inrichting van het hotel merk je dat het geen supernieuw hotel is, maar je hebt alles (en zelfs meer dan) wat je nodig hebt. De badkamers is mooi en vernieuwd. Alle comfort op de kamer: tv, frigo, kluisje (en allemaal gratis). Het ontbijtbuffet is heerlijk en gevarieerd. Bovendien valt de vriendelijkheid van het personeel op. Wij gaan zeker terug!
- Van Soest André19-09-2008
Jammer, vervelend minpunt!
Alhoewel dieren toegelaten worden in het hotel wens ik die niet te zien of te horen aan mijn ontbijttafel. Ik respecteer het rookverbod en wens dus dat mijn medegasten dit dierenverbod in eetzalen dan ook respecteren; Ik begrijp niet waarom eigenaars hier niet (durven?) optreden !
- Jan-Willem de Beer24-10-2007
2 nachten in Hotel Escapade overnacht. Netjes hotel, vriendelijke bediening en eten is super, zowel ontbijt als à la carte. Niks slechts over hotel te melden. Zeker voor herhaling vatbaar. Vlakbij strand, vlakbij centrum. Alleen de douchecabine was beetje krap.
Hotel Escapade info
Het complex