Hotel Vredehof
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Vredehof voor je op een rij gezet:
- Hans10-11-2013
Nooit meer!!
We gingen er eten. Er was slechts één viergangenmenu beschikbaar, met keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten, 3 desserts en als laatste koffie. Het was echter voor de chef geen probleem dat we enkel een voor- en hoofdgerecht zouden nemen. Voorgerecht was lekker, hoofdgerecht veel te zout als vlees nog zeer rauw. De bediening was hautain en onvriendelijk. Bij het afrekenen kwam de aap uit de mouw: ook al hadden we geen dessert en koffie genomen, toch moesten we het ganse menu betalen! En er was geen ruimte voor discussie! Dus vandaar ... Nooit meer!!!
- bianca04-09-2012
vriendelijk en gastvrij
- Frie01-06-2012
nee, dank u.
Hotel Vredehof heeft een charmant uiterlijk. Daarmee is alles gezegd. Bij binnenkomst in de kamer meteen gevat door een spinnendraad. Dan ga je al eens beter rondkijken natuurlijk. Tja, spinnenwebben genoeg, ook op het plafond in het restaurant dat meteen de aandacht trekt omwille van de mooie moulures. We hadden halfpension geboekt en dit nogmaals bevestigd bij aankomst. 's Avonds echter werd ons gemeld dat HP niet mogelijk was omdat de chef er niet was ('s middags was hij er wel). Koken voor 2 mensen loont waarschijnlijk niet. 95 euro is teveel voor wat je krijgt. Het stoorde me ook dat het raam in de badkamer geen gordijn heeft, er is wel inkijk.
- RUDI20-09-2011
SLECHT
Bij aankomst waren de bedden niet opgemaakt , de vuile handdoeken van de vorige gasten lagen er nog en er was niet gekuist. De kamers zijn niet meer van deze tijd, een raadsel dat deze in orde zijn met de brandveiligheid . Ze zijn klein en zeer amateuristisch afgewerkt . Het ontbijtbuffet was zoals heel het hotel uitstraalt , rommelig en alles zo kort mogelijk op een hoop geduwd . Veel te duur voor wat het is.
- Josette26-07-2011
- de pieters17-07-2011
- Mw. de Rijk29-06-2010
Slechtste wat we ooit hebben meegemaakt
- WAARDELOOS HOTEL/RESTAURANT* Zeer slecht en smakeloos eten. Bevroren carpaccio met enorm grote stukken zout. Onbeschofte en agressieve leiding door de restauranthouder / kok. Bij het ontvangen van kritiek werden wij zelfs bedreigt met een mes. Wij zijn daarna aangifte gaan doen bij de politie en de zaak loopt. Ook hebben wij weken bij slachtofferhulp gelopen door deze gestoorde mensen. Kortom een waardeloos hotel/restaurant wat eigenlijk per direct gesloten zou moeten worden.
- paola kisner03-09-2007
Bijonder leuk hotel/kasteeltje iot 1800 op 4 km van Brugge. Makkelijk parkeren, leuke tuin, prachtige serre om in te ontbijten, hele mooie eetzalenmet kroonluchters schouwen en speigels. Knus en in stijl. Neem wel zelf een ventilator mee, als je op de bovenste kamers gaat slapen, kan het nogal heet en benauwd zijn. Je bent zo in Brugge.
Hotel Vredehof info
Het complex