4.2OnvoldoendeScore uit 54 reviews

Loreto

4.2OnvoldoendeScore uit 54 reviews

Verouderd en veel muggen
Door Bart op 29-10-2022

We snappen werkelijk niet waar alle goede reviews vandaan komen. De locatie is top en de aanblik van het hotel is mooi, maar daar houdt het op. De inrichting is zwaar verouderd (niet romantisch oud, maar gewoon oud). De kamers zeer basic en zeer ongezellig (superfelle ledlampen). De bedden zijn klein en de matrassen superzacht. Je hebt de keuze: of raam dichthouden en in bloedhitte slapen of raam open en lekgetoken worden door de muggen. De muren en plafonds zaten ook onder de platgeslagen muggen van onze voorgangers. Toen we hierover klaagden, werden de schouders opgehaald. Een oplossing is er en dat heet een hor! Er is geen algemene ruimte waar je even kunt zitten. Etc etc. Zeer lage prijs-kwaliteit verhouding. Veel betere hotels in de buurt (nog goedkoper ook).

Prima hotel
Door Mark S op 01-03-2017

Het hotel ligt op loopafstand van de toeristische punten van Brugge, ook veel toeristenwinkels in de straat te vinden. De kamers aan de voorkant zijn wat gehorig (veegwagens en nachtbrakers). Voldoende ruimte in de schone kamers. Goed bed, wel een ander kussen uit de kast genomen. Ontbijt was ruim voldoende, niet zo uitgebreid als bij grote hotelketens maar wel gevarieerd en vers. Niks mis met dit hotel!

Héérlijk hotel!
Door Joyce op 22-11-2015

Heerlijk hotel op een prima locatie! Praktisch naast het O.L.V kerk! Lekker rustig hotel met zeer vriendelijk personeel! Heerlijk ontbijt en mooie nette kamers met heerlijke bedden! Een echte aanrader

Loreto

Geweldig hotel met super ligging
Door esradorsman op 08-06-2015

Heerlijk hotel en perfect gelegen! Afgelopen weekend met mijn vriend 2 nachten geweest. Aanvraag ingediend om wat rozenblaadjes op het bed te leggen (met het idee ervoor te moeten betalen en aangezien ik er geen reactie op heb gehad ging ik er vanuit dat het niet was gebeurd) tegendeel was waar en de rozen lagen op bed! Kamer super schoon, ontbijt was heerlijk, super gastvrij personeel en ligging is ideaal! 2e dag werden we verrast met twee kleine doosjes bonbons op bed. Kon niet beter!!

Mooie plek in historische omgeving
Door Hannie Vermeulen op 14-10-2014

Loreto is een knus en zeer schoon hotel . Een plek om terug te komen. Hotel is gelegen in oude centrum van Brugge op loopafstand van de Markt en omgeving

Heel mooi hotel, aanrader!
Door Richard op 20-05-2013

Heel mooi klein hotel in het centrum van Brugge, op loopafstand van de bezienswaardigheden en winkels. Geweldige service, lekker ontbijt, prima bedden, alles mooi schoon. Echte aanrader voor wie een goed niet duur hotel zoekt in Brugge. We komen hier zeker nog eens terug!

Soort hotel
Kleinschalig