Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Boudewijn Seapark

5.5Voldoende

Score uit 69 reviews


 • 2saschya11-08-2020

  nooit meer

  alle dieren zijn weg, park heel slecht onderhouden en hebben zoveel betaalf om 4 zeehondjes te zien. NU DAN EN NOOIT MEER!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in augustus 2020

 • 6tony27-08-2019

  het park aanpakken verven onderhouden

  de prijs van de inkom is goed en ook de dolfijnenvoorstelling is vernieuwd maar alle andere is zeer verouderd ( 5jaar geleden ook geweest nog steeds hetzelfde het is alsof de dolfijnen voorgaan en al de rest bijzaak zijn niks opgekuist bv tafels en stoelen ook onvriendelijke oude man oude auto s zeer onbeleefd tegover bezoekers

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2019

 • 10Frits van Alveren17-08-2019

  Overzichtelijk en wat een mooie shows

  In andere parken vaak het idee dat we eeuwig in cirkels lopen. Voorstellingen met de dieren erg mooi en leerzaam

  Rapporteren

  juli 2019

 • 8Wendy17-08-2019

  Leuk park

  We hebben het park bezocht op 16 augustus. Door de kritieken dachten we in een oude troep terecht te komen, waar we dan ook nog afgesnauwd gingen worden. Wat en aangename verrassing was ons bezoek: geen klachten. Ons oordeel is dat de kritieken fel overroepen zijn. Geen enkel park is perfect, er kan altijd iets mislopen. Als je op die dag dan net in het park bent is dat natuurlijk een tegenvaller, maar niet veralgemenen aub.

  Rapporteren

  augustus 2019

 • 1Tonnie08-08-2019

  Zeer slecht onderkomen park

  Onderkomen park Vieze wc geen papier Zeker niet waard als je de volle mep moet betalen Onvriendelijk personeel kan geen lachje af

  Rapporteren

  augustus 2019

 • 5Valerie crombez03-08-2019

  Verouderd park

  We zijn met mijn 5jarige zoon en 14jarige dochter naar het park gekomen. Het park is heel verouderd en persoonlijk zijn 27€ toegang niet waard. Ook de restaurants verouderd en muffe geur. Maar mijn zoontje vond het een zeer leuke dag en das het belangrijkste.

  Rapporteren

  augustus 2019

 • 6Sidak01-08-2019

  Net OK , vergane glorie

  We hebben het park bezocht met 2 jonge kinderen 2.5 en 5 jaar. De dolfijn show was voor mij als volwassene het beste van de dag. Het park is "onderhouden" maar heeft dringend investeringen nodig. De attracties zijn oud en zo goed als versleten. De toiletten zijn verouderd en er zijn er te weinig. De restaurants die nog open zijn , zijn verouderd , lange wachtrijen , geen lekker eten en relatief duur. Attracties en speeltuinen dringend aan vernieuwing toe. Als dit park zonder investeringen blijft door gaan vrees ik voor het voort bestaan. Maar mijn kinderen vonden het een leuke dag en dat is de enige reden waarom ik een voldoende geef.

  Rapporteren

  augustus 2019

 • 5paul01-08-2019

  Een mooie dag met veel vraagtekens

  We waren met onze kleinzoon naar het pretpark vandaag . Reuzeleuk voor kleinere kinderen. Heel leuke dolfijnenshow, mooie zeeleeuwenshow ...Spijtig dat we tijdens de middag veel moeite hadden en wel een uur stonden aan te schuiven om een frietje te verkrijgen , dat we moesten zien hoe jobstudenten overbevraagd worden en dat eigenlijk alles in het honderd loopt. En dit zonder enige info te krijgen. Uiteindelijk hebben we dan maar gegeten om 16 uur. Aan de speeltoestellen was er heel weinig communicatie , tussen ons de klant en de bediener. Kunnen 16- jarigen niet meer spreken? (1 uitzondering de jongen aan de paardjes in het bos praatte wel met de kinderen) Onze kleinzoon had een mooie dag dank zij de dierenshows . Maar we nemen volgende keer wel ons eigen eten mee.

  Rapporteren

  augustus 2019

 • 5Sabine01-08-2019

  geen tweede keer

  Heb zeker geen hoge verwachtingen van dit park, het is er erg verwaarloosd en de hygiëne laat de wensen over. Opknapwerk is zeker op zijn plaats. De attracties zijn erg verouderd. Op een bepaald moment had ik zelf schrik dat het uit elkaar ging vallen.

  De enige troeven aan dit park zijn het waterpark en de shows. De shows zijn zeer aangenaam en leuk! Ze besteden aandacht voor het milieu door dit te verwerken in de inhoud van de show.

  Rapporteren

  juli 2019

 • 1Mevrouw Hollander29-07-2019

  Nooit meer

  Dit was echt zonde van het geld. Het verdient de naam dolfinarium / seapark niet. Je verwacht vissen en aquaria, maar je kunt enkel naar twee shows (en een werd al afgelast) en dan zie je hooguit 1 a 2 dolfijnen. Er was ook een verdwaalde zeeleeuw. Attracties zijn enkel voor hele kleine kinderen (tot 6/7), niet voor een tienjarige. Alles mocht ook best eens opgeknapt worden, was erg verwaarloost. Jammer. De website beloofde duidelijk teveel en ik mocht een jongetje troosten..

  Rapporteren

  juli 2019


10 van de 69 reviews gezien