Ter Hoeve
We hebben de beste aanbieders voor Ter Hoeve voor je op een rij gezet:
BestCamp Camping Nieuwpoort
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Zandstraat 91, 8450 |
Ter Hoeve
het is een heel probere camping en vriendelijke uitbaters marcel en roland zijn vriendelijke menssen en ze zijn ook heel hulpzaam en een goede speeltuin voor kinderen en je heb u nacht rust daar en kort bij de winkels
Prima camping, leuke speelweide met wat speeltoestellen en springkasteel voor de kinderen. Onze caravan was wel zeer gedateerd, maar dat wisten we van tevoren en daar was de prijs ook naar. Dichtbij de supermarkt. We waren de 1ste nacht per ongeluk dubbel geboekt, maar de gastheer en vrouw hadden dit perfect opgelost! Die goede service vindt je niet makkelijk ergens anders. Bredene is ook een leuke plaats en Oostende is dichtbij.
Heel leuk dat de kinderen er zonder zorgen kunnen spelen mooie speel plein ,diere park naast recreatiedomein grasduinen niet ver van zwembad en Bredene strand, plus punt fietsen verhuur en openbaar vervoer vlak bij wat we ook fijn vonden is supermarkt op loopafstand Het is er ook heel rustig zeker een aanrader zowel met als zonder kinderen
Ter Hoeve
dicht bij Oostende , zeker een uitstap doen naar het mooie Brugge. Gemeentelijk zwembad op fiets afstand. veel plezier met de vrienden in olympic zwembad Brugge. Prijs/Kwaliteit ok.
Propere camping. Goed dat honden niet zijn toegelaten. Geen drollen en geen geblaf. Rustig verblijf.