8.7FantastischScore uit 27 reviews

Ter Hoeve

8.7FantastischScore uit 26 reviews

fantaische camping
Door coosemans donald-claeys christel op 23-08-2017

het is een heel probere camping en vriendelijke uitbaters marcel en roland zijn vriendelijke menssen en ze zijn ook heel hulpzaam en een goede speeltuin voor kinderen en je heb u nacht rust daar en kort bij de winkels

Prima camping en problemen goed opgelost!
Door Wouter & Margo op 18-09-2016

Prima camping, leuke speelweide met wat speeltoestellen en springkasteel voor de kinderen. Onze caravan was wel zeer gedateerd, maar dat wisten we van tevoren en daar was de prijs ook naar. Dichtbij de supermarkt. We waren de 1ste nacht per ongeluk dubbel geboekt, maar de gastheer en vrouw hadden dit perfect opgelost! Die goede service vindt je niet makkelijk ergens anders. Bredene is ook een leuke plaats en Oostende is dichtbij.

Leuke camping net en vriendelijke uitbaters
Door Familie Blocksdorf op 21-07-2016

Heel leuk dat de kinderen er zonder zorgen kunnen spelen mooie speel plein ,diere park naast recreatiedomein grasduinen niet ver van zwembad en Bredene strand, plus punt fietsen verhuur en openbaar vervoer vlak bij wat we ook fijn vonden is supermarkt op loopafstand Het is er ook heel rustig zeker een aanrader zowel met als zonder kinderen

Ter Hoeve

goede ligging
Door romy decorte op 29-03-2016

dicht bij Oostende , zeker een uitstap doen naar het mooie Brugge. Gemeentelijk zwembad op fiets afstand. veel plezier met de vrienden in olympic zwembad Brugge. Prijs/Kwaliteit ok.

leuke paasactie
Door Georges DeBakker op 29-03-2016

Propere camping. Goed dat honden niet zijn toegelaten. Geen drollen en geen geblaf. Rustig verblijf.

propere camping zonder honden
Door Bjorn coussement op 14-07-2015

Rustig, dichtbij alles, fietsen te huur, leuke vakantie...vlak naast recreatiedomein grasduinen, bbqen gezellig, ijskar, vlakbij winkels, groot speelterrein.