Duinse Polders
![](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/https://storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/02010000-02019999/E2015356.jpg?h=1528&optipress=2&w=3200)
![](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/https://storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/02010000-02019999/E2015348.jpg?h=3629&optipress=2&w=3800)
![](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/https://storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/02010000-02019999/E2015340.jpg?h=3629&optipress=2&w=3800)
![](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/https://storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/02010000-02019999/E2015346.jpg?h=3629&optipress=2&w=3800)
![](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/https://storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/02010000-02019999/E2015357.jpg?h=3629&optipress=2&w=3800)
We hebben de beste aanbieders voor Duinse Polders voor je op een rij gezet:
Sea Side Village
Vakantiehuis't Kapelhof
Vakantiehuis
Balkon terras
Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Ruzettelaan 195, 8370 |
Duinse Polders
Bij aankomst geen vriendelijke receptioniste en we konden pas een uur later in onze kamer, tijdens ons 5 daags verblijf is de kamer alleen de 1e ochtend schoongemaakt, de andere dagen kregen we te horen dat de schoonmaker het vergeten was. Verder ook een oud hotel en behoorlijk sfeerloos zeker de eetzaal. De derde dag werden we verrast in de eetzaal met zeker honderd schoolkinderen die er ook verbleven,en de overige gasten moesten in een achteraf zaaltje eten, ‘s avonds en ‘s morgens. Geen vriendelijk personeel.
Het eten was ook niet om over naar huis te schrijven, het ontbijt was voldoende
Na het lezen van heel slechte reacties gingen wij met een bang hart naar daar”want amai wat voor een hotel zouden wij in slapen” maar niets in minder waar. Ten eerste de persoon die ons geholpen heeft aan een kamer waaauw die vrouw(Sonja) een dikke pluim ze heeft zoveel moeite gedaan dat we toch konden overnachten. Komen we aan in Blankenberge, werden we vriendelijk geholpen aan de balie door een lieve dame, krijgen onze sleutel en zochten onze kamer...we sliepen in het appartement gedeelte...en dan komt het lezen we zo negatieve reacties over vuile kamers en badkamers...NIET WAAR zo een proper kamer met een proper keuken. De bedden waren zo net en opgemaakt met propere handdoeken. Ok de badkamer rook een beetje maar wat water in het putje en de geur was weg. Ik ben iemand die heel gesteld is op hygiëne en dit hotel is zeker proper en net...wij komen zeker terug met onze kinderen. Mensen geloof niet altijd de negatieve commentaar van andere.
Geboekt via bon en daarna pas de reviews gelezen :-( Het viel reuze mee. Oké beetje gedateerd, zou een frisse wind door mogen. Tapijt in hotelkamer is nou niet je van het. Er hangt een bord dat eind 2012 alles opgeknapt zou zijn (haal dat bord maar weg). Maar het was te doen. Gewoon schone handdoeken, bedden opgemaakt. Ontbijt was goed, maar weinig spannend. Gekookt ei was het spannends ;-) Onvoldoende willen we het zeker niet noemen. Saai en oudbollig wel. Geen gezellige plekje om s avonds nog wat te drinken (maar een cafetaria, zelfbediening). Maar goed we hebben er alleen geslapen. Prima te belopen naar hartje Blankenbergen waar genoeg te eten is aan het strand. We hadden mooi weer, dus werd alles zonniger. Geen wifi, tv alleen Belgische zenders. Dus helemaal zennnnn terug. Sowieso was in heel Blankberge het personeel in de horeca "anders" dan in NL misschien moe aan het eind van het seizoen?
![](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/https://storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/02010000-02019999/E2015356.jpg?h=80&optipress=2&w=80)
Schandalig verblijf!!
Verouderd ‘hotel’ zonder service... op een verblijf van 4 dagen geen enkele keer kamer gepoetst of handdoeken vervangen!!! Na 4 keer te klagen gaven ze me gelijk dat het schandalig was!!! En nog kwamen ze niet poetsen!!!
Veel te duur... voor een oud onverzorgd hotel zonder service naar de klant toe!!
Douche en watertemperatuur waren bloedheet!!! En niet regelbaar!!!
Echt een schande
Slecht eten,niets vers,niets voor kinderen te eten,vuile kamers met tapeit,was er vies van