Tijdelijk geen boekingskosten

De Meidoorn

7.4GoedScore uit 10 reviews

Super!
Door Anne Vanbesien op 21-06-2021

Vriendelijke ontvangst, mooie, gezellige tuin, diner lekker, ontbijt heel lekker en uitgebreid. Kamer oké, goede matras en kussens, proper. Prijs kwaliteit vind ik deze B en B een aanrader.

geweldig
Door Marc op 11-08-2017

Een schitterende groene locatie rustig gelegen waar eigenaar Ignace zijn hart en ziel insteekt, een prachtige tuin die dan ook zeer verzorgd is en waar je heerlijk kan in vertoeven. Mooie propere kamers men een eigen karakter,een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte producten, wanneer je wenst een culinair avond eten tegen betaalbare prijs, ook is dit een perfecte locatie om te kunnen fietsen. Wij hebben hier genoten van ons verblijf en werden door Ignace in de watten gelegd, het is een super gastheer. deze B en B is voor herhaling vatbaar en voelt als thuiskomen.

Paradijselijke rust
Door Gaby Wuyts op 16-07-2017

Een leuk welkomgevoel. De baas straalt familiaal en welgemeends gevoel uit. Super heerlijk ontbijt en avondmaal! Zeker een aanrader!

De Meidoorn

Fantastische locatie
Door r.manderveld op 29-06-2017

B&B De Meidoorn is een schitterende, groene locatie waar de eigenaar Ignace op een heel gemoedelijk, vriendelijke manier met zijn gasten omgaat. Grote, mooi aangelegde tuin met veel zit-en lig mogelijkheden. Tuin en huis (oude boerderij uit de 18de eeuw) is en ziet er goed onderhouden uit. Prima service, mooie, schone ruime kamers met karakter, eigen badkamer en toilet. Lekker ontbijt en als je een diner wenst, overheerlijk. Ignace is een man die weet wat zijn gasten toekomt en ook zelfgemaakte producten op tafel zet. De omgeving is eveneens meer dan de moeite waard om te verkennen. Voor elk wat wils. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Als je een drankje wilt, mag je dat gewoon zelf pakken; geen enkel probleem. Ruime keuze. We gaan zeker nog eens terug.

Zalig ontvangst!
Door Bend op 10-06-2017

Ontvangst om half 8 zonder reservering in de avond.. no problem! Goed geholpen! Perfecte loc. Alles was echt top verzorgt en behulpzaam! Kamer e.d. Echt mega vet! Eigenaar dikke 10!

Zeer goed
Door Dennis Steijvers op 28-05-2017

De Meidoorn was een goede uitval basis voor een gezellig weekend, de ligging is perfect om te fietsen en eventuele dagtripjes naar bv: Brugge, De Panne,... Gastheer was zeer vriendelijk en gaf ons een goede beschrijving van de accommodatie en omliggende bezienswaardigheden. Het ontbijt was enorm lekker en goed verzorgd, het 3 gangendiner dat inbegrepen was in ons weekend was ook de moeite waard al had de fles wijn misschien wel inbegrepen mogen zijn bij het diner. Wij hadden als kamer het hutje en waren tevreden over het algemeen, voorgangers klaagde over geen tv maar deze was nu dus wel aanwezig. Een zeer mooie verzorgde tuin en rustige ligging. Kortom ideaal om te onstpannen en te genieten van de gastvrijheid

Knokke-Guestroom

9.7