Provinciaal Sportcentrum De Boerekreek
Advertentie

Provinciaal Sportcentrum De Boerekreek

9Fenomenaal

Score uit 27 reviews


 • 10Abdijschool van Zevenkerken21-02-2016

  Schitterende sportdagen in een prachtige omgeving

  Heel vriendelijk personeel: keuken, poetsdames, secretariaat, monitoren, leiding,... Prachtige omgeving, verzorgde accommodatie. Alles is tot in de puntjes verzorgd. De monitoren en de leiding zijn altijd flexibel. In de keuken houden ze rekening met alles: allergieën, vegetarisch, uren van eten, voorkeuren van maaltijden,... Een brede waaier van aanbod aan sportactiviteiten. Ieder jaar is er een nieuw aanbod. De tijd staat daar niet stil.Wij komen al jaren en hopen dat dit nog lang zal duren.

  Gereisd met vrienden in mei 2015

 • 9Geers16-02-2016

  Voor herhaling vatbaar

  Zeer vriendelijke ontvangst, rustgevende omgeving. Persoonlijke vrijheid, lekker ontbijt, fantastische kok, BBQ is een aanrader. Stevige fietsen, was ook nodig voor een volledige dag fietsen in de mooie omgeving. Aanrader!!!! Ideaal als gezinsweekend maar ook als groep of sportief koppel. 1 minpunt : geen fietszitjes of fietskar voor kleinere kinderen.

  Gereisd met partner in juli 2015

 • 10Dirk Gekiere12-02-2016

  Uitstekend verblijf !

  Zeer sympathieke ontvangst en begeleiding Propere kamers Plezante sfeer Rustige omgeving

  Gereisd met vrienden in mei 2015

 • 10Vrienden Leuven12-02-2016

  Perfecte vakantie voor ouder en kind!

  Ligging perfect om de kids vrij te laten spelen met goed overzicht . Door de maaltijd service moesten we tijdens het weekendje met vrienden niet bezig zijn met logistieke zaken maar konden we puur focussen op het samenzijn. Dat er verplicht moest gesport worden, viel wel in de smaak. Het ponyrijden voor de kinderen was bijzonder professioneel aangepakt.

  Gereisd met vrienden in juni 2015

 • 9Jef11-02-2016

  Een plaats waar we graag terug thuis komen!

  Het gevoel dat je welkom bent, de waardering van de mensen die je al jaren kent en die weten dat je al jaren vaste klant bent, ook hùn verhalen, en tegelijkertijd de bekommernis dat dit allemaal toch zoveel en zolang mogelijk kan mogen blijven.

  oktober 2015

 • 9Taborschool Lotenhulle10-02-2016

  Boeiend, leerrijk en kindvriendelijk!

  rustige omgeving, fijne accommodatie, goed geschoolde sportmonitoren, tal van ontspanningsmogelijkheden

  juni 2015

 • 10Thibau Erwin10-02-2016

  Prima infrastructuur in een prachtige omgeving.

  Heel behulpzame verantwoordelijken die je daadwerkelijk ondersteunen en zo een vlekkeloze organisatie van een groepsweekend mogelijk maken. Schitterende infrastructuur gelegen in een prachtige natuuromgeving. (grote zaal met beamer, geluidsinstallatie, verzorgde kamers, lekker eten, brede waaier aan sportfaciliteiten, ...).

  Gereisd met vrienden in oktober 2015

 • 8Monique De Ridder03-06-2015

  netjes .

  netjes kleurig natuurgebied .

  Gereisd in juni 2015

 • 10Stevens Geert28-11-2014

  Een topper in zijn soort!

  Als organisator van de BeNe Ladies Tour waren alle ploegen in de wolken met het verblijf in de Boerekreek. De keuken kreeg eveneens alle lof toegezwaaid voor het aangepaste en lekkere eten naar topsporters toe. Als organisator was het bovendien prettig en goed samenwerken met de verantwoordelijken. Zondermeer voor herhaling vatbaar!

  Gereisd met vrienden in juli 2014

 • 9Anne-Sophie24-11-2014

  Ideale verblijfplaats in het mmmeetjesland

  Het sportcentrum de boerekreek is een ideale verblijfplaats voor een actief weekendje weg met een groep. Lekker ontbijt, nette kamers, comfortabele bedden, mogelijkheid tot georganiseerde bbq... De sportanimatoren zijn zeer enthousiaste mensen en dat enthousiasme wordt overgedragen!

  Gereisd met vrienden in juni 2014


10 van de 27 reviews gezien