We hebben de beste aanbieders voor Snooz Inn voor je op een rij gezet:
Snooz Inn
Wat een leuke B&B! De suite was erg schoon en van alle gemakken voorzien. De gastvrouw is erg vriendelijk en doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We werden s ochtend heerlijk wakker om vervolgens in de central kitchen te genieten van een ontbijtje dat zojuist door de gastvrouw was bereid. Alle mooie bezienswaardigheden van Gent op loopafstand bereikbaar. Kortom, een echte aanrader!
Je ziet op internet nogal wat b&b's waar je denk: zou het echt zo goed zijn alsof men het aanprijst? Wel met het hand op het hart kan ik hier nu zeggen dat het nog beter was dan wat we verwacht hadden. De centjes meer dan waar! We hebben ook wat tips gekregen van de gastheer Kurt om iets te gaan uiteten. Inge stond op het afgesproken uur reeds klaar met alles in de prachtige keuken. De stijl van de b&b is echt waar prachtig!
Net terug van een heerlijk verblijf bij de zeer gastvrije en behulpzame Kurt en Inge van B&B Snooz inn. Mooie en schone kamer met zeer modern uitgeruste badkamer. Stoomcabine is een aanrader. Prettig dat je met het raam open kunt slapen, heerlijk rustig, en dat voor een stad. Leuke ontbijtruimte, goed verzorgd ontbijt, je komt niets te kort. Dichtbij het centrum. De persoonlijke aandacht en tips van Inge en Kurt, zonder opdringerig te zijn.

Snooz Inn
Wij kregen het weekend voor ons 40 jarig huwelijksfeest.De persoonlijke sympatieke ontvangst, de prachtige kamer met super faciliteiten, het vorstelijk ontbijt en de ideale ligging op loopafstand tov de oude stad, maakte het verblijf tot een topgenoegen. Gent als stad en Snooz Inn maken een bezoek een aanbeveling waard
Schitterende B&B!!! Goed ontvangst, voldoende uitleg over de stad Gent qua bezienswaardigheden en om te gaan eten. Bij aankomst konden we al onmiddelijk in onze kamer. Wij hadden de Luxe Suite. Prachtige kamer, heel veel ruimte. De eigen ingang is ook wel gemakkelijk. Het was wel wat gewoon worden met de domotica :-) Maar er was voldoende info aanwezig. Zalige (regen)douche/warmtekabine. Het ontbijt was super lekker, meer dan genoeg keuze: verschillende soorten kaas, boord en ontbijtkoeken, confituren, vlees, vers fruit en vers fruitsap. Bij een volgend verblijf in Gent zullen we dit adres zeker onthouden!
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in B&B Snooz Inn. Heel vriendelijk ontvangen daar gastheer Kurt. Kamers zijn ruim en zijn voorzien van alle nodige luxe. De omgeving is heel rustig en vlakbij het centrum van Gent. Ook het ontbijt is prima verzorgd, verse fruitsap, eitjes, al wat je maar kan inbeelden. Dit is zeker een aanrader, voor zowel vriendinnen samen op stap als voor koppeltjes.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |