6.3VoldoendeScore uit 601 reviews

Ferme de Leuze

6.3VoldoendeScore uit 612 reviews

Ga hier niet heen
Door Oscar op 06-08-2024

Kamers zijn niet schoon en er zit schimmel op de muur. Na een nacht vertrokken aangezien er afvalwater van de bovenburen uit het plafond kwam, muren, plafonds en badkamer vol zaten met schimmel en de kamer enorm muf stonk. Eigenaar beloofd gedeeltelijke terugbetaling maar komt niet over de brug.

Heerlijke plek!
Door Hans op 05-08-2024

Ferme de Leuze is een prachtige boerenhoeve op een mooie locatie waar je helemaal tot rust komt. Pierre en Brit zijn heel gastvrij en zorgen voor een warm welkom met een drankje van het huis. Wij hadden een gite die van alle gemakken voorzien was. De hond is meer dan welkom en in de omgeving is genoeg te doen. Leuke stadjes om te bezoeken zijn Durbuy en La Roche. Wij hebben van ons verblijf genoten!

ideaal om even te ontsnappen aan alle drukte
Door Eva Parmentier op 02-08-2020

Een ideale plaats om even aan alle drukte te ontsnappen. De gastvrijheid van Brit en Pierre doen je vakantie meteen beginnen met een verfrissend welkomstdrankje. De gites zijn ruim en recent gerenoveerd met respect voor de geschiedenis van het gebouw.

Ferme de Leuze

Geen opmerkingen.
Door Frank op 28-07-2020

We hebben overnacht bij Pierre en zijn vrouw Brit. De kamer was mooi en kraaknet. De eigenaars zijn zeer gastvrije mensen die een heerlijk en gevarieerd ontbijt serveren. Ze creëren een huiselijk gevoel. De omgeving was prachtig als je van wandelen, rust en vergezichten houdt.

Beste B&B voor mens en hond
Door Katleen op 24-07-2020
Onbekend reisgezelschap

Wij hebben met onze hond dolf bij fermé de leuze de beste vakantie ooit beleefd. De gastvrouw Britt en gastheer Pierre zijn fantastische mensen die je onmiddellijk een thuis gevoel geven. De locatie is wondermooi, zoveel karakter en mooie vergezichten met heerlijke wandel wegen. Een echte aanrader voor mens en dier. De kamer was tip top in orde, het ontbijt werd met veel liefde bereid. Wij kwamen niks te kort, beste vakantie ooit.

Een aanrader !!!
Door mario booghs op 22-07-2020

Goede ontvangst (om 23u savonds) door de gastheer,ontvangen in de gezellige bar en er eentje mogen drinken van het huis! Mooie nette kamers,en s'morgens een een lekker en uitgebreid ontbijd. Topper !!