Domaine sur les Sarts
We hebben de beste aanbieders voor Domaine sur les Sarts voor je op een rij gezet:
La Grange d'Ychippe
Vakantiehuis
Centrale verwarming
Adresgegevens | Rue Sur les Sarts 79, B-5352 |
Domaine sur les Sarts
Zeer slechte accomodatie, douches werken niet. Zwembad is vies en ijskoud. Veel geluidsoverlast van buren en omliggende huizen. Wifi werkt totaal niet. Als je de serivicelijn belt geen gehoor of ze weten van niks.
Vakantiehuis Domaine sur les Sarts in het kleine plaatsje Ohey is ons prima bevallen. Samen met onze baby van 3 maanden hebben we genoten van het ruime vakantiehuis/appartement met sauna.
Het huis/appartement heeft een grote woonkamer en keuken, grote slaapkamer en badkamer en een sauna voor max 2 personen. Keuken is voorzien van alle gemakken (koelkast, oven, afzuigkap, geen vaatwasser). Babybedje stond klaar bij aankomst. Bedden sliepen erg goed.
In het weekend is het restaurant La p'tite Auberge (dat van dezelfde eigenaar is) geopend dat op 30 seconde loopafstand is. Hier hebben wij heerlijk gegeten.
In de omgeving zijn leuke stadjes te bezoeken (Dinant, Namen).
Wij hebben hier heerlijke dagen gehad