Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Five Nations Golf Club
Advertentie

Five Nations Golf Club

8.5Fantastisch

Score uit 4 reviews

8.9km van centrum

Op vakantie geweest naar Five Nations Golf Club?

Review schrijven

 • 8Leo Hoek16-03-2015

  Geweldig golfen met slechte paden

  The greens zijn fantastisch, de fairways heerlijk de rough acceptabel, maar de paden en wegen zijn absolute ergernis en top gevaarlijk. Gladde bochten, diepe kuilen en ontbrekende vangrails op steile hellingen. Daar gaat nog een keer iets fout met een buggy. De aanleg wordt gefrustreerd door de Belgische overheid, waarmee al jaren een proces gevoerd wordt. Een schande in dit mooie gebied. Five Nations is een heerlijke golfbaan, maar de nieuwe eigenaar zal als een speer iets aan de paden moeten doen.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in maart 2015

 • 8remtalis01-10-2014

  Mooie uitdagende baan

  Goed onderhouden uitdagende baan.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in september 2014

 • 9Wiljan06-08-2014

  Verrassend imponerend uitdagend!

  Na er veel over gehoord te hebben nu zelf gespeeld op Five Nations. Werkelijk elke hole is een verrassing wat je aantreft. De toppers zijn hole 2, een Par4 met een hoogteverschil van 46 meter en hole 13, een Par3 waarbij je een hole-in-one kunt scoren door de ruim 100 meter met een hoogteverschil van 28 meter moet overbruggen. Een rustige kwart backswing met je pitching wedge is meer dan voldoende. Verder zijn er prachtige vergezichten en doorkijkjes. We hebben genoten. De ontvangst in het Vlaams was goed en ook de 19e hole op het binnenplein was goed. Jammer dat er geen terras is met uitzicht op de baan.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in augustus 2014

 • 9Margon13-11-2011

  Top golfbaan, wil snel terug

  13-11-2011 speelden we met 7-8 graden en zon die de nevel verdreef: wow wat een topper alles klopte, uitdagende baan, mooie vergezichten, goede buggies, heerlijke koffie, sfeervol clubhuis, gemotiveerd personeel, mooie dingen in de shop en in de keuken worden heerlijke lunches gemaakt, de ceasar salad is een aanrader nergens lekkerder gegeten. Het nieuwe management maakt ook werk van het onderhoud van de baan, er is duidelijk veel activiteit, dat beloofd wat voor het volgende seizoen. Wij gaan zeker terug, buitenland gevoel zo dicht bij en dan dat charmante Nederlands horen uit Franstalige monden...

  Rapporteren

  Gereisd met partner in november 2011