/België/Namen/Han-sur-Lesse

Han-sur-Lesse
Verwijder filters

Han-sur-Lesse

Door Marc en Karin op 15-01-2019

Ideale uitstap met jonge kinderen. Onze kleinzonen van 8 en 7 jaar vonden de wandeling tussen en boven de dieren fascinerend. Ook het bezoek aan de grot was mede dankzij de gids echt een topper. Minder geïnteresseerd waren ze in het leven van de jaren 1900. Wij, jonge zestigers konden die tentoonstelling ten zeerste apprecieren.

Fantastische ervaring!
Door Rico op 24-07-2018

Een super rondleiding gehad in de grotten en de wandeling in het wildsafaripark was geweldig! We hadden geluk dat er de eerste avond van ons weekend net avondmarkt was, anders is het dorpje 's avonds vrij stil.

Mooi dorp maar niet groot wel erg toeristische
Door A.Damen op 02-09-2017

De grotten en het wildpark zijn erg de moeite waard

Veel te doen aan een schappelijke prijs.
Door Edgard op 16-04-2017

De grotten en het natuurpark zijn een bezoek meer dan waard en ook het dorpje zelf is wel leuk.

Hier moet je 1 x zijn geweest
Door Heidi op 20-08-2016

Belangrijk: NIET eten bij de snackbar!!! Frituren met vet uit 1980. Wij zijn er ziek van geweest en teruggegaan. Wat bleek: ze wisten er van! Stond zelfs bordje achter de kassa waarop (in het Frans) staat dat de patat slecht is.... Verderop zit nog klein restaurantje, enige met pizza's, waar in de keuken parkieten los rondvliegen, een kwijlende hond tussen de voorraad slaapt en de kok haar rotte tanden schaterend blootlacht... Mijn advies: ga naar grotten en of 'Wild'park en eet daarna een broodje (prima supermarkt aanwezig)...

aanrader voor jong en oud
Door loteling op 02-01-2016

alles draait rond de grotten en natuurpark.. een combinatie ticket is een aanrader wij hebben ooit al vele grotten bezocht , maar deze steekt er wel bovenuit tevens het natuurpark is top.. voorzie wel meer dan een halve dag om alle te bewonderen .. eens na 18 u is het meer een spookstad ;)