Cocoon Hotel Grenier des Grottes

Cocoon Hotel Grenier des Grottes
Voor de derde keer, nu met onze twee kleinkinderen van 8 en 7 jaar. Uitgebreid ontbijt, lekkere snacks en heerlijk diner. Ook de jongens waren enthousiast over het eten. Leuke familiekamer met stapelbed. Al wat we nodig hadden was aanwezig. Dikke duim voor Bruno, topkerel.
Fijn hotel met gastvrij en vriendelijk personeel. Fijne bedden, uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijk diner 's avonds. Gezellige sfeer. Fijne sauna met turks stoombad, infrarood sauna erbij. Echt een pluspunt. Ideaal startpunt om het domein van de grotten van Han te bezoeken!
Voor de zoveelste keer nog eens een weekeindje naar Grenier geweest,zoals altijd lekker eten en drinken,een leuke babbel met de patron Jan,die voor iedereen klaar staat als er iets misloopt.ik ga er nu al bijna 20 jaar,en elke keer geniet ik ervan,en hopelijk nog vele jaren.
Ontbijt was uitgebreid genoeg. Kamer op zich was prima, we hadden een familiekamer. Kleine badkamer tussen de kamers in had alleen geen deur, toilet/douche moet wat mij betreft wel afgesloten kunnen worden.
Snikheet in de kamers,idem voor restaurant en dan nog eens de ontelbare vliegen.1 persoon om de bestelling op te nemen,kan dat onmogelijk aan. Wij zaten daar 2h45 minuten voor een voorgerecht en hoofdschotel,eindelijk komen ze aan met het eten dan waren het verkeerde sauzen( de kinderschotel die we bestelde waren ze vergeten klaar te maken) de mensen rondom ons waren het lange wachten allemaal beu.deze mensen zijn zeker niet bekwaam om een hotel te runnen,veel te weinig personeel.er is 1 persoon die voor alles in staat dat kan toch niet dat je het probleem met de koffiemachine,het fruitsap dat op is,de koffiekoeken bijvult,je rekening maakt,hoe kan dat allemaal goed verlopen.dus daar zien ze mij nooit meer.de afbeeldingen van de kamers die je op internet ziet zijn waarschijnlijk de suites,onze kamer zag er zo niet uit.
Wij willen jullie bedanken voor ons fantastisch verblijf in jullie hotel. Wij hebben echt genoten en zijn echt tot rust gekomen. De spa heeft daar dan ook goed voor gezorgd. Het eten was super lekker en een heel uitgebreide keuze. Ik zou gerust nog een week kunnen blijven om alles te proeven. Bedankt voor de goede service en gezellige babbels. Wij komen zeker snel terug!
Huisdieren | Beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |