5.9VoldoendeScore uit 35 reviews

Rue de France 142, 5570

Maison d'Olenne

5.9VoldoendeScore uit 35 reviews

Ruimte

Onpraktisch huisje met te veel kleine ruimtes
Door Ron gevers op 06-02-2023

Niet geschikt voor 14 personen, geen kasten op sommige slaapkamers en douche en toilet zijn erg klein, koffiezet was stuk en sowiezo veel te klein, veel te weinig glazen, stoelen, huisje dringend toe aan een grondige renovatie. Niet geschikt voor minder mobiele mensen. Hygiëne is op het randje. Super locatie en vermoedelijk leuker in de zomer

Ruim opgezette locatie, fantastische buitenruimte
Door Familie Wel op 24-08-2021

Een huis waarbij de jongens in het beekje in de tuin een fort bouwen terwijl de meiden rondstuiteren op de trampoline en onze peuter in het speelhuisje zichzelf vermaakt. Klinkt als vakantie? Stel je dan voor dat jezelf lekker met vrienden ligt bij te kletsen op een ligbedje met uitzicht op een weide met daarachter een prachtig bos. 's Avonds hout sprokkelen voor in de kachel en je idyllische plaatje is compleet. Het huis is ruim, de keuken heeft alles wat je nodig hebt, alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Het enige nadeel is dat alles kraakt, maar dat is dan ook wel weer de charme van zo'n oud huis.

Een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Door Familie Mertens-Smets op 11-11-2019

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we met de familie, kinderen en kleinkinderen een weekend op stap, afwisselend naar zee of naar de Ardennen. Dit jaar waren we in Maison d'Olenne. Het was een bijzonder fijne ervaring. We werden verwelkomd door een vriendelijke concierge en er stond een hapje en een drankje klaar. Het huis bevat zeven ruime slaapkamers, allen met afzonderlijk sanitair en toilet. De keuken was aangenaam met nieuwe toestellen. Heel aangenaam in gebruik. Er zijn twee zitkamers maar we hebben er slechts één gebruikt die met de open haard. Gezellig met zijn allen rond het vuur, zonder smartphones want er is amper signaal. Het weer was geen meevaller maar de open haard en de prachtige omgeving maakte alles goed.

Een vakantie in het bos
Door Sofie van Hest op 06-01-2019

Het domein van het huis is geweldig: bos, beek, tuin, speeltoestellen, buiteneetplaats, stookton, ... plezier voor kids en volwassenen. Het was enorm gezellig vertoeven buiten. Vanuit het domein zat je meteen in de diepere bossen. Het is er enorm rustig wat maakt dat je de dieren goed kan horen. Het huis is heel aangenaam. De keuken was voor ons het centrale deel en van alles voorzien. Een grotere diepvries zou praktisch zijn. De woonkamers waren ook gezellig ingericht. Een voor de kinderen om te spelen en een voor de volwassenen om te genieten bij de open haard. De slaapkamers op de twee verdiepen zijn voldoende groot. We misten enkel wel kasten om onze kleding in op te bergen. Mss is het mogelijk om van enkele douches kasten te maken. Voor ons lijkt het niet nodig om in iedere kamer een douche te hebben. De huisbewaarders zijn hele vriendelijke mensen. Wij zouden dit huis zeker aanraden. Ook in de zomerperiode is dit huis een fijne plaats om te vertoeven denken we.

Heerlijk, geweldige tuin voor onze 5 kleinkinderen
Door Liesbeth Hubers op 14-09-2017

Het huis was ruim en van vele gemakken voorzien. De tuin was een paradijs voor de kleinkinderen met speeltoestellen, een trampoline en een beekje dat door de tuin liep. Er was geen wifi, maar dat maakte juist dat de kleinkinderen iets anders deden dan op hun tablet spelen. In de tuin was een overdekt terras, waar we konden konden barbecuen en eten. Het was een erg gezellige vakantie met kinderen en kleinkinderen.

Van alle gemakken voorzien midden in de natuur
Door Fam Ummels op 09-09-2017

Tezamen met onze familie incl 2 babies hebben wij onze huwelijksreis in dit heerlijke rustgevende huis gevierd. Met een oehoe uil elke nacht in het bos aansluitend aan de tuin hadden we het ultieme Ardennen gevoel. Met een overdekt terras met houtkachel, waar we grotendeels van de dag en avond onder vertoefden, was het verblijf helemaal zoals we hadden gehoopt. Het huis ligt aan een weg waar je totaal geen last van hebt aangezien er weinig verkeer is. Hier waren we in eerste instantie wel bang voor. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar rust, ruimte, stilte, natuur en tevens van alle gemakken voorzien wil zijn! De douches zijn overigens ook top (warm en veel water), ondanks de hoeveelheid badkamers die het huis heeft. Wij komen zeker terug!