Les Doyards
We hebben de beste aanbieders voor Les Doyards voor je op een rij gezet:
Domaine Moulin de Hotton
VakantieparkLa Vallée de Rabais
Vakantiepark
Adresgegevens | Rue de la Station, 5, B-6690 |
Les Doyards
Ligging is prachtig, mooie omgeving. 8 pers huisje, maar met 6 pers kun je er net in. 1 kleine badkamer, wel netjes en schoon. Aankleding huisje prima. Gelukkig hadden we mooi weer waardoor we veel buiten konden verblijven. Alhoewel het gras steeds langer werd en er in 1 week niemand is geweest om het te maaien. Er is geen enkele faciliteit op het park, je kunt er nog geen ijsje kopen. Er zal flink wat moeten gebeuren om het park weer aantrekkelijk te maken. Het ziet er nu zeer verlaten uit.
Dit was echt het meest verschrikkelijke park waar ik ooit gezeten heb!!Het lijkt wel een oud vervallen spookpark...Het huisje viel van ellende bijna uit elkaar...het meertje mag niet in gezwommen worden.Als je bij de receptie vraagt( waar ze ook erg onvriendelijk zijn)Waar de wc is word je doorverwezen naar een dixie... Op de foto's waar je boekt staat een mooi park.Met leuke faciliteiten.Maar niks maar dan ook niks is hiervwn waar!!Wij zijn uit ellende 11 dagen eerder vertrokken.Konden gelukkig nog wat anders krijgen.En gaan nu verder vakantie vieren.Maar dit park is niet eens een euro waard in onze ogen!!
ik sluit me volledig aan bij de vorige klachten. mensen ga hier niet naar toe en geef dan wat meer geld uit voor je vakantie. foto's kloppen helemaal niet met werkelijkheid. niks te doen op park.. geen winkel, kantine, zwembad , geen animatie , cafetaria. zelfs receptie is vaak afwezig.
Les Doyards
Aucun accueil, la réception était fermée à notre arrivée puis tout le reste du weekend. Lorsque nous avons vu la réceptionniste elle était désagréable et pas du tout professionnelle .... Le chalet était dans un état lamentable (ménage pas fait, douche sentant l'urine...etc...) Le domaine ne propose aucune activité Prix très onéreux pour la qualité de l'endroit (toute taxes déduites sont excessives). Une semaine nous est revenue au prix de 1000euros (soit le meme prix que des vacances a lhotel avec de meilleurs services)
Prachtige locatie al is er op het park weinig te doen. Wij waren er voor een korte MTB-vakantie en waren super routes! Vooral route 4 bracht ons een hoop verassende en uitdagende wegen. Wij zaten in huisje/app C2. Had achterstallig onderhoud, veel schimmel in de douche, afgebladderde keukenkastjes, muffe geur bij binnenkomst. Wel was het schoon in de zin dat er wel gepoetst is voor aankomst. Bedden waren redelijk hard maar het uiterlijk van een gevangenisbedje. Omgeving heeft weinig winkels, echt in the middle of nowhere maar op een positieve manier. Bij het uitchecken werd niet naar verblijf gevraagd alsof ze de reactie al hadden verwacht. Auto kon niet bij accommodatie geparkeerd worden, enkel voor in en uitladen.