Laagste prijsgarantie

8.3FantastischScore uit 7 reviews

Ruimte

goed om te vertoeven
Door L. Vergucht op 18-05-2015

Ideale, rustige omgeving midden in de natuur.
Nieuwe eigenaars die alles gerenoveerd hebben zowel binnen als buiten.
Kindvriendelijk; komen zeker terug.

Zeer leuke vakantie woning
Door Lennart op 28-04-2015

Zeer leuk huis, als je in de woonkamer zit heb je het gevoel tussen de bomen te zitten. Het is een leuke rustige buurt en de sauna is heerlijk. Hier kan je echt tot rust komen en genieten van de omgeving.

Mooi, maar met onvolkomenheden
Door Fam. Rijken op 01-02-2010

Mooi en modern ingericht huisje dat van vele gemakken is voorzien. Kanttekeningen: het was er niet schoon. Verder een aantal technische onvolkomenheden (slecht werkende puien, vochtige lucht in de slaapkamers) die naar onze mening eenvoudig te verhelpen zouden moeten zijn. Ook is het jammer dat het huis qua veiligheid voor kinderen niet voldoet. Er is geen traphekje en rondom het huis kunnen kinderen op diverse plekken een flink eind naar beneden vallen. Dat zou op zich gemakkelijk op te lossen zijn met hekwerken, maar helaas is daar (nog?) niet aan gedacht. Dit alles neemt echter niet weg dat het huis er prachtig uitziet en qua ruimte en indeling ideaal is. De stenen barbeque doet goed dienst en kruiden als rozemarijn, munt en salie groeien gewoon in de tuin. Kortom: het huis is de prijs waard, mits er afdoende is schoongemaakt en de technische- en veiligeidsmankementen zijn verholpen.

Domaine de Bellevue

Een echt rustpunt
Door van der meer op 12-01-2010

We verbleven hier in 2007, het was een mooi gelegen huis, met prachtige tuin, sauna, lekkere badkamer en een fantastische keuken. Ook de woonkamer met groot terras/balkon waren comfortabel. Voor kleine kinderen is het wat minder handig, omdat er een grote trap in de woonkamer is, zonder traphek. Daarentegen is de tuin juist wel heel fijn. Wij kwamen hier echt tot rust... zo stil dat je echt heel diep en lekker slaapt. Een aanrader voor mensen die weg willen uit de stress en het jachtige (Randstad-)leven.

lekker huis
Door kalis op 14-12-2009

Lekker huis om in te verblijven.
Het huis was alleen niet schoon! vond ik een enorme domper.
Verder was het prima. mooi ingericht en een heerlijke sauna.

wouw effect is zo weg
Door ingrid lambregts op 23-09-2008
Gereisd met familie

Toen we aankwamen was het wouw!!!!!!!! wat een mooi huisje. Door een aantal gebreken en het was niet goed schoongemaakt was dit gevoel zo weg. Wij hadden ook de pech dat de kookplaat kapot ging en dit werdt niet netjes opgelost. Vooral als je niet kunt koken en je zit er met 2 kindjes, ligt het huisje overal ver vanaf. 10 km was het naar durby rijden om te kunnen eten. Omdat de kinderen het leuk hadden en we veel mooie dingen hebben gezien zoals de grotten van hotton hebben we toch nog een redelijke vakantie gehad maar dit kwam door de omgeving en niet door het huisje.